- Konu Sahibi Serapalandalan
Merhaba arkadaslar başım sıkıştıkça buraya yazıp fikir alıyorum.herkes yardımcı oluyor.şimdi bir sıkıntım daha var fikir verebilirseniz sevinirim. Arkadaslar aslında ben çok sıkıntılı günler geçirdim açıkcası pek işime geri dönmek istemiyorum bu arada devlet kurumunda memurum.işle ilgili sıkıntımı anlatmıyorum eski konumda anlatmıştım zor günleri geride bıraktım ama hala unutamıyorum. Ama yavrumun geleceği için çalışmak zorundayım.Gelelim sıkıntılı durumuma benım doğum iznim bitmek üzere yavruma her anne gibi çok düşkünüm bebegım 14 aylık doğum iznim bitince bebegıme kayınvalidem bakmak istiyor. Ama ben ona hiç güvenemiyorum çünkü biraz sorumsuz geliyor.davranışlarını da pek beğenmiyorum. Elinde sigara komşulardan çıkmaz.birde ayrıca eltimin oğluna bakıyor oğlan 5 yaşında anasınıfına gidiyor ama benim yavrumu cok kıskanıyor elinden oyuncakları alıyor ağlatıyor biz yanındayken bile vurmaya yelteniyor. Açıkcası onunla aynı ortamda sokmak istemiyorum.şimdi bunları düşünürsem aklım hep yavrum da kalacak ne oldu diye . Eşim kuruntu yapıyorsun diyor ama içim hiç rahat değil.doğum iznimi 1 sene daha uzatma hakkım var .acaba 1 sene daha uzatsam işe geri dönüşüm daha mı zor olur yoksa kayınvalidem mi baksın çocuğuma fikir verirmisiniz .şimdiden teşekkürler.