doğum izninden sonra işten cıkarılma

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
merhaba arkadaşlar hamıleyım ve belırlı bır sure sonra işten ayrılacağım.işverenımle önce ben izindeyken gecıcı bırını alırız dıye konuşmuştuk fakat bugun bırıyle görüşme yaptı ve daimi alıcagını soyledı haliyl ben şoka girdim.Yalnız kaldığımızda böyle konuşmamıştık dedım ve öyleyse kötü olmadan izinden sonra çıkışımı verir ve mahkeme yoluna gitmeden üzerinize düşeni yapın kı sonradan kötü olmayalım dedim.işin işine tazmınat girince sen her zaman gel demir başısın buranın dedi.ee dedim 2 kişiyi kaldıracak mı burası dediğimde kaldırır dedi.Konu kapandıktan sonra aklıma geldi ee madem iki kişi parası verebilecek durumdasın ben zaten her işi yapıyorum bana zam yapma gereği neden duymuyorsun diyemedim.kızlar bana izinden sonra gelme dedi tazmınat ve işsizlik maaşı hakkım var değil mi .

kaç senelik elemansın
merak etme doğum iznin var zaten izin döünüşü geleceksin
çıkarması yasal değil haklarını
söke söke alırsın merak etme üzme bebişini
yeni yasalar yürülüğe giriyor öyle bişeye cesaret edemez

6 yıllık çalışanıyım.aslında cıkarmasıda işime gelir tazmınatımı alır işsizlik maaşınıda bebegımle kalırım.ama şimdi yeni glene de benimle aynı maaşı verirse yıne sorun cıkıcak.ben koca bır 6 yılımı verdım buraya

Oldu ki o eleman beğenildi, tek başına götürebiliyor ve sizi de çıkartmak istediler o zaman tabiki işsizlik maaşı ve yılınız dolduysa tüm haklarınızı alabiliyorsunuz. Belki 2 eleman olursunuz,çıkarılmazsınız da. Şimdiden bunlara takılıp üzülmeyin bence

6 yıllık çalışanıyım.aslında cıkarmasıda işime gelir tazmınatımı alır işsizlik maaşınıda bebegımle kalırım.ama şimdi yeni glene de benimle aynı maaşı verirse yıne sorun cıkıcak.ben koca bır 6 yılımı verdım buraya

onu malesef yapıyorlar canım ama ne yaparsın
kolay kolay harcıyorsa o onun karaktersizliği
ama tazminatını alır dediğin gibi biraz bebişle vakit geçirirsin
ihtiyacın yoksa

kadınların işi ne kadar zor.
ne bebekten geçiliyor ne işten.
hakkınızda hayırlısı olsun.
işveren de kendince haklı ama acımasız davranmış size.

Hem tazminat alırsın hem dava açıp işini geri alabilirsin
Hamile kadını/doğum yapanı işten haksız yere çıkartmak suç

brüt maasınız ne kadar?

Oldu ki o eleman beğenildi, tek başına götürebiliyor ve sizi de çıkartmak istediler o zaman tabiki işsizlik maaşı ve yılınız dolduysa tüm haklarınızı alabiliyorsunuz. Belki 2 eleman olursunuz,çıkarılmazsınız da. Şimdiden bunlara takılıp üzülmeyin bence

üzüldüğümden değil önceki mesajımdada dediğim gibi işime bıle gelir sadece kıdem ıcın 10 yılı beklemem gerekır mı onu öğrenmek istedim

onu malesef yapıyorlar canım ama ne yaparsın
kolay kolay harcıyorsa o onun karaktersizliği
ama tazminatını alır dediğin gibi biraz bebişle vakit geçirirsin
ihtiyacın yoksa
yok çok şükür bakalım zaman ne göstericek

kadınların işi ne kadar zor.
ne bebekten geçiliyor ne işten.
hakkınızda hayırlısı olsun.
işveren de kendince haklı ama acımasız davranmış size.

alındığım konuda bu üstüne bir de sen buranın demirbaşısın dıyor :)

Aşağı yukarı 19 20 bın gıbı tazmınat alırsınız
ıssızlık maasıda tabandan alırsınız ıyı yanı
hayırlısı
sen calısmayı dusunuyormuydun dogumdan sonra

merhaba arkadaşlar hamıleyım ve belırlı bır sure sonra işten ayrılacağım.işverenımle önce ben izindeyken gecıcı bırını alırız dıye konuşmuştuk fakat bugun bırıyle görüşme yaptı ve daimi alıcagını soyledı haliyl ben şoka girdim.Yalnız kaldığımızda böyle konuşmamıştık dedım ve öyleyse kötü olmadan izinden sonra çıkışımı verir ve mahkeme yoluna gitmeden üzerinize düşeni yapın kı sonradan kötü olmayalım dedim.işin işine tazmınat girince sen her zaman gel demir başısın buranın dedi.ee dedim 2 kişiyi kaldıracak mı burası dediğimde kaldırır dedi.Konu kapandıktan sonra aklıma geldi ee madem iki kişi parası verebilecek durumdasın ben zaten her işi yapıyorum bana zam yapma gereği neden duymuyorsun diyemedim.kızlar bana izinden sonra gelme dedi tazmınat ve işsizlik maaşı hakkım var değil mi .
bir gel demiş diyorsun, bir de gelme demiş. Hangisini dedi tam olarak şimdi?
İzinden sonra gelme dediyse paşa paşa tazminatını vermek zoruda.

Back
X