Doğum Kasimin Kaçinda????

derinxby

mis kokulumm...
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
6.368
2.133
698
46
Kızlar buraya yazalım bakalım tahmini doğum zamanlarımızı??süprizzzzz

hale bu hafta bebeklerimizin ayak izleri bile olmuştu ne acayip dimi. Allahım öyle heyecanlanıyorumkii düşününcee. güzel allahım nasıl yaratıyorr..Minicik bebişler ama herşeyleri varr.

ben gitmedim ki dr ye bilmiorm oluşmuş mu :) haziranda gidicem işte.en son nisanın 30unda gitmiştim.cok heyecanlıyım kızımı cook özledim :)))

bizim mercimeğin kide 16 Kasım görünüyor.... 9 gün daha sabretse dayısına doğum günü hediyesi olarak kendini verecek minik mercimeğim...:emir_bebek:

benim bebeğim 6 kasımda gelecek inşallah annesine doğum günü hediyesi olarak 7 kasım doğum günüm

aAaAaAaAaaaAAaaaAAA
ben bunu bilmiodum çok sevindim süarcım... Allahım sağlıkla gelmeyi nasip etsin mink yeğenime... a.s.a.s.

Benim sat'a göre 19 kasım ama doğum ilk doğumum sezeryan olduğu için muhtemelen sezeryan olacak o yüzden de iki hafta evvel yapıyorlar ve sanırım 5 kasım falan olur ama normal doğurmayı tekrar denemeyi düşünüyorum gerçi dr.um desteklemiyor beni ama bakalım kısmet

selam kızlar a.s.benim dr umda 17 kasım dedi ama on gün önce yada on gün sonra da olabilir dedi..kızlar gecmiyo mu bu günler yoksa ben mi cok sabırsızım anlamadım valla

benim de internet takvimleri 7 kasım diyor, doktorum 9 ya da 10 kasım diyor bir de işin içine kocamda katılıyor o da 24 kasım diyor sırnaşık şey bakalım ne olacak merakla bekliyoruz

yok sekretercim geçmio günler..... kasım yaaa daha kaç ay var.. :roflol:
bende sadece bende var sanıyordum bu sabırsızlık...:sm_cool:

benim minik kuzumda 11 kasımda gelecek inşallah teyzeleri
Allah hepimize kucağımıza alıp doya doya kokladığımız o günleri göstersin inşallah

herkeste var o sabırsızlık kızlar merak etmeyin şafak sayar gibi gün sayıyoruz geçmek bilmiyor yine de

Bebişimin 19 Kasım'da geleceğini söyledi doktorumuz. Süar senin gibi benim melek de 5 gün dayansa tam 24 Kasım'da, doğumgünümde benimle birlikte olacak. Ama yazık, zaten 9 ay beklemiş bir 5 gün daha bekleyeceğini sanmıyorum. Bana daha çok erkenden gelecekmiş, sabırsız olacakmış gibi geliyor...

Back
X