Pazartesi günü doğum yaptım kızlar ve dıkıslerım var cok yok ama temızlıgım ıcın sadece batikon dıyorlar ve su sakın vurma dıyorlar.kafam karıstı benımde malum kanamada oluyor az az illa orası belli bi mıktar ıslak ve nemli kalıyor yanı kupkuru olması imkansız tuvalete cıktıktan sonra batıkon sıkıp peceteyle hafıfce kuruluyorum ama boyle mı olur ? korkuyorum ya ıltıhap olursa yada sıserse dıkıslerım nasıl bakmalıyım???
birde bebegım sukur saglıklı ama derecesı dun 9 bugunde 11 olan sarılık var her dogan bebekte oluyormus bol bol emzırıyorum ama dısında yapılabılcek bırsey varmı ? lutfen bılgısı olanlar yardımcı olsun( cok uzuluyorum kuzuma..
Canim dikisler icin bi bilgim yok sarilik konusunda doktorumun tavsiyelerini yazmak istedim...
Sariligi fark ettigimde derecesi 10du ve doktorumuz beyaz giydirin yuzunu asla ortmeyin gunduz gunese yatirin gecede mavi veya yesil isiga yatirin dedi binlari yaptik ve 2gunde deger 0a indi canim tavsiye ederim...
İlk doğumumda dikişlerim çoktu. Doktorum yıkanmamda bi sakınca olmadığını söyledi. Hergüne duş aldım batikon sürdüm kuru kalmasına dikkat ettim. Bence yıkanmanda bi zarar olmaz hatta rahatlatsın havalarda sıcak sadece kuru tut yeter. Geçmiş olsun canım.
Canım benim dikişler ya çamaşırıma ya da tuvalete dökülürdü :/ ama bu doğumdan 1hafta sonra oldu.. 6 sene gecti şimdi bende tam hatırlayamadım... Muayeneye ne zaman gideceksin ? Doktoruna sorsan...her tuvalette temızlıyorum once sonra kurulayıp batıkon suruyorum suan nasıl anlıcam dıkıslerımın gıtıgını erıyen dıkıs sanırım bu ıp degıl boyle plastık gıbı bısey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?