Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ben bu ebe ve doğum koçu ücretlerini merak ediyorum. Daha önce Doğum Koçu ile doğuma giren var mı? Varsa ücreti nedir? Doğum sırasında gerçekten yardımı oluyor mu?
ayse öner cok tavsiye ediliyor sanırım 20. haftadan sonra kabul ediyor eğitim 48 saatlik eğitim 700 tl denmişti..bu tabi sadece eğitim..
fakat ebeyle doğuma giren benimsadece bi arkadasım oldu,gecenlerde mail attı detaylarla ilgili o çok memnun kalmıştı,fiyatını bilmiyorum öğrenirim ama..
ayse öner cok tavsiye ediliyor sanırım 20. haftadan sonra kabul ediyor eğitim 48 saatlik eğitim 700 tl denmişti..bu tabi sadece eğitim..
fakat ebeyle doğuma giren benimsadece bi arkadasım oldu,gecenlerde mail attı detaylarla ilgili o çok memnun kalmıştı,fiyatını bilmiyorum öğrenirim ama..
Doğum Koçu Avrupa ve Amerika'daki "Doula"nın Türkçe hali. Aslında eğitimsiz ebe anlamına geliyor. Eğitimli ebeler de midwife.. Türkiye'de bu kavramlar yok olduğu için de sezeryan oranı çok arttı. Şimdi korkularını yenmek ve normal doğum yapmak isteyen anne adayları doğum koçlarıyla, yani ebelerle doğum yapıyor. Doktor 16 saat sancı çeken bir kadının elini tutup terini silmek istemiyor doğal olarak...