doğum konrol hapını ücret ödemeden nasıl alabilirim?

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
doğum konrol hapını ücret ödemeden nasıl alabilirim? kullandığım ilacın ismi Yazz 24+4.
yumurtalık kistlerimden dolayı doktorum belli bir süreye kadar kullanmam gerektiğini söyledi.ama 21 lira + muayene ücreti veriyorum.
ücretsiz nerden alabilirim bilgisi olan var mı? yoksa her ay bu ödemeyi yapmam gerekecek?

Merhabalar öncelikler çok geçmiş olsun.

Ben de PKO tedavisi için kullanıyorum doğum kontrol hapı. Doktorum bana rapor çıkarttı. 3 ayda bir alacağım. Bu ay gidip aldım mesela 3 kutusunu sadece muayene ücreti verdim 7 lira. Belki o şekilde halledebilirsin Ben de kistlerim için kullanıyorum.

teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun ama şöylede bişey var canım, ben her ay kontrol oluyorum, kistimin boyutuna bakıyor.ona göre yazıyor.bit kutu bitirdim.bugün sonuncusunu kullancam.bi arkadaşım sağlık ocağından daha ucuza falan alıyrum demişti ama bana sağlık ocağı çok uzakta emin olup gitmek istiyorum.

canım sağlık ocaklarında ücretsiz veriyorlar,ancak her markayı vermiyorlar bildiğim kadrıyla diane35 veriyorlardı en son doktoruna sor eğer onu kullanmanda bir sakınca yoksa bağlı bulunduğun sağlık ocağından temin edebilirsin...

Sağlık ocaklarında Aile Planlamasından ücretsiz alabilirsiniz, ama sağlık bakanlığının ücretsiz verdiği bir marka var, onu veriyorlar.

sağlık ocakları dediğin markayla yasmini vermezler.bunların ücretleri 20 tlnin üstünde zaten.başka marka veriyorlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…