- 18 Aralık 2024
- 632
- 181
- 18
- Konu Sahibi greenseaaa
Yeni üye oldum da kızlar  ben doktor tavsiyesiyle korunmak için doğum kontrol hapına başladım (Yasmin) kullanan varsa eğer sorum olcakti dün bitti 7 günlük araya girdim bu 7 günlük arada ne zaman regl olunuyor ve 7 günlük arada regl olmadan daha kanamam yokken ilişkiye girsem sorun olurmu 7 günlük arada koruyuculuğu devam edermi (21 tableti aynı saatte eksiksiz aldım)
ben doktor tavsiyesiyle korunmak için doğum kontrol hapına başladım (Yasmin) kullanan varsa eğer sorum olcakti dün bitti 7 günlük araya girdim bu 7 günlük arada ne zaman regl olunuyor ve 7 günlük arada regl olmadan daha kanamam yokken ilişkiye girsem sorun olurmu 7 günlük arada koruyuculuğu devam edermi (21 tableti aynı saatte eksiksiz aldım)

ben doktor tavsiyesiyle korunmak için doğum kontrol hapına başladım (Yasmin) kullanan varsa eğer sorum olcakti dün bitti 7 günlük araya girdim bu 7 günlük arada ne zaman regl olunuyor ve 7 günlük arada regl olmadan daha kanamam yokken ilişkiye girsem sorun olurmu 7 günlük arada koruyuculuğu devam edermi (21 tableti aynı saatte eksiksiz aldım)

Son düzenleme: 

hangi markayı kullanmıştiniz acaba ne gibi yan etkileriniz olmuştu
 hangi markayı kullanmıştiniz acaba ne gibi yan etkileriniz olmuştu bende Yasmin kullanmistim hiç bı yan etkisi olmadı kullanırken çok memnumdum ama bıraktık sonra adet gecikmesi yaşadım
 bende Yasmin kullanmistim hiç bı yan etkisi olmadı kullanırken çok memnumdum ama bıraktık sonra adet gecikmesi yaşadım