Doğum kontrol hapı adeti öteler mi?

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
Kızlar slm
Doğum kontrol Hapı illa adet olduğun günler icindemi başlanması lazım adet bitiminde baslansa sorun olur mu ? Adet zamanım 27 Temmuz 31 temmuz arası tatile gidicez o tarihlere denk gelmemesi açısından soruyorum gidipte havuza denize girmemek istemiyorum bilgisi olan varmı lütfen 🙏

Adetin 2. günü başlanır, bitince adet olursunuz, adetinize denk gelirse tampon kullanın rahat oluyor

Tampon u kullanamam vajinismus sorunu yaşadığım icin o tarz şeyler yapamam ama şimdi adetim adet bitince kullandığımda istedigim tarihde adet olabiliyorum benim sorum ilacın baslatma tarihi adet in bitiminden sonra olsa bi sorun yaratır mı ben korunma amaçlı kullqnmıcam cünkü

Tampon u kullanamam vajinismus sorunu yaşadığım icin o tarz şeyler yapamam ama şimdi adetim adet bitince kullandığımda istedigim tarihde adet olabiliyorum benim sorum ilacın baslatma tarihi adet in bitiminden sonra olsa bi sorun yaratır mı ben korunma amaçlı kullqnmıcam cünkü

Hormonlarınız alt üst olabilir. Doğum kontrol ilacı değil sadece, mesela benim düzensiz reglim için vermişti doktor ama 2. gün başlatmıştı. Doğum kontrolü için kullandığımda da öyle. İlacı ne için kullanırsanız kullanın, 2. günü başlanıyor. Sonrasında sorun yaşayabilirsiniz, onun yerine regl geciktirici ilaçlar var, onlardan alın doktora danışıp daha iyi olur

Hormonlarınız alt üst olabilir. Doğum kontrol ilacı değil sadece, mesela benim düzensiz reglim için vermişti doktor ama 2. gün başlatmıştı. Doğum kontrolü için kullandığımda da öyle. İlacı ne için kullanırsanız kullanın, 2. günü başlanıyor. Sonrasında sorun yaşayabilirsiniz, onun yerine regl geciktirici ilaçlar var, onlardan alın doktora danışıp daha iyi olur
Peki teşekkürler

Kızlar yazz 2.kutum bitti hiç unutmadan attım hapları düzenli şekilde son beyaz hapı dün içtim bugün yeni kutuya başlıcam ama hala regl olmadım. Doktor sarkma olabilir demiş arkadaşa sordurttum ama aşırı gerginim . İlk kutu bittiğinde 3.beyaz hapta regl olmuştum şimdi neden böyle oldu

Back
X