- 14 Aralık 2020
- 511
- 120
- 53
- Konu Sahibi Umutsuzlukdiyari
-
Ben ilk evlendiğim zaman bir sene boyunca d.kontrol hapı kullandım. Hapı bıraktıktan sonra bende de adet gecikmesi yaptı bir ay adet olmadım. Doktora gittim bir şey çıkmamıştı çok şükür bazısına böyle etki edebiliyormuş. Aynı şekilde ablamda evlendiğinde kullanıyordu bıraktıktan sonra 15 gün adet oldu. Kişiden kişiye farklı etkileri olabiliyor. Doktora görünmenizde fayda var.Merhaba arkadaşlar doğum kontrol hapı 6 ay boyunca kullandım ve bıraktım adetim hep düzenliydi kullandığım süre boyunca şu an adet gecikmesi yaşıyorum bıraktığımdan beri ilk adetim olacak normal mı kullanıp bırakanlar yorum yapabilir mı teşekkür ederim şimdiden
Şimdilik iki gün olduKaç gün gecikti
Öncesinde 28 günde bir olmazdım bazen bir hafta önce bazen bir hafta sonraHapı kullanmadan önce düzensizlik yaşıyor muydunuz? Hap adeti düzenlediğinden bırakınca eski düzensizliğe dönmeniz normal olur. Ama öncesinde de düzenliyse hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?
Çok teşekkür ederim biraz daha bekleyelim diyorum daha 2 gün olduBen ilk evlendiğim zaman bir sene boyunca d.kontrol hapı kullandım. Hapı bıraktıktan sonra bende de adet gecikmesi yaptı bir ay adet olmadım. Doktora gittim bir şey çıkmamıştı çok şükür bazısına böyle etki edebiliyormuş. Aynı şekilde ablamda evlendiğinde kullanıyordu bıraktıktan sonra 15 gün adet oldu. Kişiden kişiye farklı etkileri olabiliyor. Doktora görünmenizde fayda var.
Henüz çok erken bu çok kısa bir gecikme. İki adet arası süreniz 35 günden fazlaysa bir gecikmeden söz edilebilir biraz daha beklemekte fayda varŞimdilik iki gün oldu
Yok en son 23 aralıkta olmuştumHenüz çok erken bu çok kısa bir gecikme. İki adet arası süreniz 35 günden fazlaysa bir gecikmeden söz edilebilir biraz daha beklemekte fayda var
Merhaba biraktiktan sonra ne kadar surelik bir gecikme yasadiniz bende 3 ay kullandm bu 4.ayim,biraktm ama gecikme yasiyorm bendeMerhaba arkadaşlar doğum kontrol hapı 6 ay boyunca kullandım ve bıraktım adetim hep düzenliydi kullandığım süre boyunca şu an adet gecikmesi yaşıyorum bıraktığımdan beri ilk adetim olacak normal mı kullanıp bırakanlar yorum yapabilir mı teşekkür ederim şimdiden
Bende 3 ay kullandm bu 4.ayım ama.olmadm sizin ne kadar surelik bir gecikme yapmisti yardimci olurmusunuzBende 3 ay kullandım bıraktığım gibi yine düzensiz oldu .doğum kontrol hapı geçici bi düzenleme yapıyor sadece bırakınca aynı
Merhaba dogum kontrol hapi kullandiysaniz hapi biraktiktan sonra ne kadar surede adet oldunuz regl duzensizliginden yasmin kullandm 3 ay kullandm bu 4.ayim hapi kullanip birakinca acaba regl duzensizligi olurmuHapı kullanmadan önce düzensizlik yaşıyor muydunuz? Hap adeti düzenlediğinden bırakınca eski düzensizliğe dönmeniz normal olur. Ama öncesinde de düzenliyse hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?