Doğum kontrol hapı bıraktıktan sonra

Umutsuzlukdiyari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
511
120
53
Merhaba arkadaşlar doğum kontrol hapı 6 ay boyunca kullandım ve bıraktım adetim hep düzenliydi kullandığım süre boyunca şu an adet gecikmesi yaşıyorum bıraktığımdan beri ilk adetim olacak normal mı kullanıp bırakanlar yorum yapabilir mı teşekkür ederim şimdiden

Hapı kullanmadan önce düzensizlik yaşıyor muydunuz? Hap adeti düzenlediğinden bırakınca eski düzensizliğe dönmeniz normal olur. Ama öncesinde de düzenliyse hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?

Merhaba arkadaşlar doğum kontrol hapı 6 ay boyunca kullandım ve bıraktım adetim hep düzenliydi kullandığım süre boyunca şu an adet gecikmesi yaşıyorum bıraktığımdan beri ilk adetim olacak normal mı kullanıp bırakanlar yorum yapabilir mı teşekkür ederim şimdiden
Ben ilk evlendiğim zaman bir sene boyunca d.kontrol hapı kullandım. Hapı bıraktıktan sonra bende de adet gecikmesi yaptı bir ay adet olmadım. Doktora gittim bir şey çıkmamıştı çok şükür bazısına böyle etki edebiliyormuş. Aynı şekilde ablamda evlendiğinde kullanıyordu bıraktıktan sonra 15 gün adet oldu. Kişiden kişiye farklı etkileri olabiliyor. Doktora görünmenizde fayda var.

Ben ilk evlendiğim zaman bir sene boyunca d.kontrol hapı kullandım. Hapı bıraktıktan sonra bende de adet gecikmesi yaptı bir ay adet olmadım. Doktora gittim bir şey çıkmamıştı çok şükür bazısına böyle etki edebiliyormuş. Aynı şekilde ablamda evlendiğinde kullanıyordu bıraktıktan sonra 15 gün adet oldu. Kişiden kişiye farklı etkileri olabiliyor. Doktora görünmenizde fayda var.
Çok teşekkür ederim biraz daha bekleyelim diyorum daha 2 gün oldu

Lütfen yarım edin.. ben 2 yıl D.K hapı kullandım hatırlarladığım kadarı ile Eylülde adet oldum sonra hapı tekrar kullandım az bi zaman sonra bıraktım ve 1 hafta sonra tekrar adet oldum 30 Eylül gibi Ekim’in ilk haftası adetliydim ve Kasımın ilk haftası hamile olduğumu öğrendim acaba en son adetim mi sayılıyor yoksa ilk mi çünkü iki kez adet oldum Kasım 20 de özelde ultrason a girdim 6+4 hafta olduğunu söyledi acaba ultrosyon kesin bir tarih verir mi ?

Merhaba biraktiktan sonra ne kadar surelik bir gecikme yasadiniz bende 3 ay kullandm bu 4.ayim,biraktm ama gecikme yasiyorm bende

Benim adetlerim hep düzensizdir hapı kullandığımda düzene girerdi bırakınca yine aynı düzensiz olurdu

Hapı kullanmadan önce düzensizlik yaşıyor muydunuz? Hap adeti düzenlediğinden bırakınca eski düzensizliğe dönmeniz normal olur. Ama öncesinde de düzenliyse hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?
Merhaba dogum kontrol hapi kullandiysaniz hapi biraktiktan sonra ne kadar surede adet oldunuz regl duzensizliginden yasmin kullandm 3 ay kullandm bu 4.ayim hapi kullanip birakinca acaba regl duzensizligi olurmu

Back
X