Eşin korunsun neden sen korunuyorsun.
Benım eşim korunur bu gune kadarda hiç şikayeti olmadı.
Bence en sağlıklısı bu.
Bende oyle seyler yapmadi dkh.
Isteksizlik yapmisti ama, her gun sevisesim gelmiyordu.
Ginera ve gynelle kullanmistim.
Yan etki gormedim.
Bu ay kullanmadim.
Yasmin kullanıyor çoğu tanıdığım. İş arkadaşım , kuzenim sorduğumda yan etki görmemislerdi. Yalnız is arkadaşım bıraktıktan 2 yıl sonra çocuğu olmuştu. Bir de sigara içenler için pek iyi değilmiş.
aslında yasmin yan etkisi en az olan doğum kontrol haplarından benim bildiğim, hatta ben bu sebeple tercih etmiştim.
Ancak genel doğum kontrol haplarının yan etkisi damarlarda tıkanıklık olanlar için önerilmemesidir. Bacaklarınızda ağrı oluşuyorsa sigara vs sebeple damar tıkanıklığı yaşıyor olabilir misiniz, yasmin de bu durumu artırmış olabilir.
sigara alkol vs kullanmıyorum. bı tanıdıgıma doktır dk hapı onemrmıs dediğinz gibi damar tıkanıklıgı sebebıyle. ama bana öyle bısey dememıstı doktorum gercı detaylı bı tahlıl muayne fılende yapmamıstı. bilemiyorum daha 4 tane ıctım yenı kutudan bıraksamda daha mı cok zararı olur
çok da hormonlarınızla oynamayın, bence kutuyu bitirip bırakacaksanız ona göre değerlendirin.
bu arada doktora gitme ve şüphelerinizi anlatma şansınız var mı?
doğum kontrol hapını korunma amaçlı kullanıyorsanız, bir de tabi bıraktıktan sonrası için plan yapmanız gerekecek.
@elvanelvan88 doktoru aradım az önce. yapabılır ama ılk aylar normal dedı agrının sıddetıne dıkkat et gecmezse bırakırsın dedı.eşiniz korunsun nie hormonlarınızla oynuorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?