MERHABA TATLIM,,,
HAPI 21 GÜN KULLANIP 7 GÜN ARA VERECEKSİN.BU ARA KESİNLİKLE 7 GÜNÜ GEÇMEMELİ.7.GÜN BİLE ADET GÖRSEN OLABİLİR.ADETİNİN KAÇ GÜN SÜRDÜĞÜ ÇOK TA ÖNEMLİ DEĞİL.21 GÜN KULLAN 7 GÜN ARA VER.HAPIN KORUYUCULUĞU 2.KUTUDA BAŞLAR.VE 2.KUTUDAN İTİBAREN HAP ALIMLARIN DÜZENLİYSE 7 GÜN ARADADA KORUYUCULUK DEVAM EDER.7 GÜNLÜK ARADA ADET OLMAZSAN Bİ JİNEKOLOĞA GÖRÜNMEKTE FAYDA VAR.7 GÜNLÜK ARADA ADET OLMAZSAN HAP ALIMINA BAŞLAMADAN ÖNCE DOKTORA DANIŞ.HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUNNa.s.
2 kutu dedigin 2 plaket mi yoksa gercekten 2 kutumu? Bu arada ek korunma gerekir mi?a.s.
arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben doğum kontrol hapını doğumdan sonra yaklaşık 9 aydır kullanıyorum bu ayki kullanımımda bir kez başında bir kezde son günlerinde olmak üzere hap içmeyi unuttum ama ertesi günü 2 tane birden aldım son hapımı içtiğim akşam ilişki sonrası kanamam oldu ama ertesi günü devam etmedi bunun nedenini bileniniz varmı acaba?
rainbow, sen bu yasmin adlı ilacı kullanmadan önce doktora gittin mi? Yani önce bir doktora mı gitmek lazım, kadın doğuma mı gideceğiz ?:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?