Ben 30 yaşımdan 35 yaşıma kadar 5 yıl kullandım. Aylık iğne oluyordum duzenimi alt üst etti bitmeyen adetler, ara kanamalar sinirlilik... Sonra Yasmin e gectim.Bilgi amaçlı yazmak istedim. Her ay her gün düzenli aldım, unuttuğumu diğer gün ikisini bir ve aynı saatte aldım. Ay içerisinde bu unutma durumunun 3 u geçmemesi gerekir.Alarm çok işe yarıyor tavsiyemdir. Her seferinde de ilaç günüm pazartesi başlayıp pazar bitiyordu ve ben cuma günü adet oluyordum yani tam 5. Gün. 5 yıl boyunca bir veya iki kere sasmistir günü. Son bikac ay adetim oldukça azaldı. Baş agrilarim gitgide geçmeyen migren ataklarına dönüşmeye başladı. Yavaş yavaş gebelik de düşünmeye başlayınca vücudum dinlensin diyerek bıraktım. Yasmin den önce 21 günde bir adet olurdum. Şu an aynı Yasmin gibi olacağım sanırım çünkü 24. Gundeyim tık yok. Ağrılarım her gün adet oluyor gibiyim
yumurtlama döneminde de çok ağrım oldu. Sağlam bir yumurta ürettim muhtemelen.benden böyle merak ettiğiniz varsa cevaplayabilirim. Bu süreçte eşim hiç korunmadi. Hiç gebelik olmadı.