- 24 Ağustos 2020
- 51
- 9
- 6
- Konu Sahibi Gulfemmelek
Burada kimse kimseye cevap yazmıyor
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hap kilo aldırıyor canım eğer uzun bir süre bebek düşünmüyorsan mantıklı ama yan etkileri var sonuçta hormanel bir ilaç eşiniz korunsa olmaz mıMerhabalar hanımlar ben geçen eylül ayında yasmin Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bu arada 5 buçuk aylık evliyim sonra en az bi 5 6 kilo aldım ama sadece yanaklardan ve bacağımın üst bölgesinde kırmızı damarlarım çıktı sizce haptan mı oluyordur bırakmalı mıyım hapı ödem yapıyor galiba ve ileride çocuğum olma konusunda bi problem çıkarmı uzun süre kullanınca hapı herkes öyle söylüyor bir bilgisi olan var mı?
Bir sakinlik var ramazanın etkisi olablirBu kulüp de ölmüş baksanıza![]()
Evet uzun süre 1 buçuk sene gibi düşünmüyoruz canım ve bende hapın etkisi olduğunu düşünüyorum artık bu ayda devam edip artık eşim korunmaya başlayacak diye düşündük artıkHap kilo aldırıyor canım eğer uzun bir süre bebek düşünmüyorsan mantıklı ama yan etkileri var sonuçta hormanel bir ilaç eşiniz korunsa olmaz mı
Bir sakinlik var ramazanın etkisi olablirolabilir canım
Aaa gerçekten mi bende kilo yaptı anlamadığım bir şekildeBen yıllardır kullanıyorum,bende kilo filan yapmadı.bıraktıktan iki ay sonrada hamile kalmıştım.
Belki kişiye göre değişiyordur.ben yan etkisini görmedim.Olabilir canım
Aaa gerçekten mi bende kilo yaptı anlamadığım bir şekilde![]()
Çok teşekkür ederim aile hekiminden mi alıyorsunuz eczanedede satılıyor muYasmin ve yaz ağır gelebiliyor. Aile hekimliğinden verilen mikrogynon kullanabilirsiniz. Hiçbir yan etkisini görmedim 2 yıl kullandım
Belkide acaba haptan dolayı mı kilo aldım nasıl anlicam bunuBelki kişiye göre değişiyordur.ben yan etkisini görmedim.
Galiba insanina göre değişiyor herhalde acaba haptan dolayi mi oluyor nasil anlayabilirimBen 2 sene kullandım 1 gram bile kg almadım . Hiç bir yan etki olmadı. Bıraktığım ay hamile kaldım
İlacı bırakacaksınız o zamanGaliba insanina göre değişiyor herhalde acaba haptan dolayi mi oluyor nasil anlayabilirim
HAPI beş sene kullandım bırakır bırakmaz hamile kaldım problem olmuyorMerhabalar hanımlar ben geçen eylül ayında yasmin Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bu arada 5 buçuk aylık evliyim sonra en az bi 5 6 kilo aldım ama sadece yanaklardan ve bacağımın üst bölgesinde kırmızı damarlarım çıktı sizce haptan mı oluyordur bırakmalı mıyım hapı ödem yapıyor galiba ve ileride çocuğum olma konusunda bi problem çıkarmı uzun süre kullanınca hapı herkes öyle söylüyor bir bilgisi olan var mı?
Veriliyordu önceden ama sonra bakanlıktan gelmemiş onlara da eczaneden almaya başlamıştım. Siz bi sorup ona göre alabilirsiniz.Çok teşekkür ederim aile hekiminden mi alıyorsunuz eczanedede satılıyor mu
Önce bi diyet yapacağım kili verebilirsem kullanmaya devam edeceğimİlacı bırakacaksınız o zaman
Çok teşekkür ederim gidip bi eczaneye danışacağımVeriliyordu önceden ama sonra bakanlıktan gelmemiş onlara da eczaneden almaya başlamıştım. Siz bi sorup ona göre alabilirsiniz.