Doğum Kontrol Hapı Kullanırken Görülen Bazı Belirtiler

Regle 1 hafta varsa boşuna test yapmışsın. Gecikmeyi beklemelisin.

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.
Daha önce bu konu birkaç kere açılmış fakat hiçbiri güncel değildi, bu yüzden ayrı bir konu açarak sizlere sormak istedim.
7 aylık evliyim, ilk ay doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve düzenli olarak kullanıyorum. Son adetim 2 gün sürdü sonra lekelenme şeklinde bitti. Haptan sonra azalmıştı bu yüzden önemsemedim. Şuan adet zamanıma 1 hafta var fakat bundan 5 gün önce kasık ağrılarım başladı. Bugün de pembemsi bir leke gördüm.
Birkaç gün önce şüphelendiğim için test yapmıştım ama negatif çıktı.
Sizce yaşadığım durum hap ile mi ilgili?
Hamilelik olabilir mi?

Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama tavsiyem hap ile korunmayin. Eşiniz korunsun. Hap hormonlarınızi etkiliyor. Meme kanserine kadar sebep olabiliyor. Arastirirsaniz vücudunuza çok zararlı. Insan ağrı kesici icerken bile düşünürken nasil eahatlikla doğum kontrol hapı kullanilabiliyor anlayamıyorum ama sağlığınız için farkli korunma yollari araştırın derim

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım.
Daha önce bu konu birkaç kere açılmış fakat hiçbiri güncel değildi, bu yüzden ayrı bir konu açarak sizlere sormak istedim.
7 aylık evliyim, ilk ay doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve düzenli olarak kullanıyorum. Son adetim 2 gün sürdü sonra lekelenme şeklinde bitti. Haptan sonra azalmıştı bu yüzden önemsemedim. Şuan adet zamanıma 1 hafta var fakat bundan 5 gün önce kasık ağrılarım başladı. Bugün de pembemsi bir leke gördüm.
Birkaç gün önce şüphelendiğim için test yapmıştım ama negatif çıktı.
Sizce yaşadığım durum hap ile mi ilgili?
Hamilelik olabilir mi?
Haptan dolayı olmuştur tatlım, hapı doktor tavsiyesiyle mi kullanıyorsun bu tür hapların hormon içerikleri farklı olduğu için bünyeye göre farklı etkiler yapabilir. Ben daha önce yasmin kullanıyordum çok yan etki yapıyordu doktorum drosetil verdi o daha iyi geldi mesela

Back
X