Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar doğum kontrol hapı kullandıysanız ne kadar zamanda hamile kaldınız? Ben 1 buçuk senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum bırakalı 1 ay oldu şimdiden stres olmaya başladım nedense
Kızlar doğum kontrol hapı kullandıysanız ne kadar zamanda hamile kaldınız? Ben 1 buçuk senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum bırakalı 1 ay oldu şimdiden stres olmaya başladım nedense
Merhaba bende 7 yıldır dkh kullanıyorum 6 Eylül bıraktım 11-15 Eylül regl oldum. Simdi lh testiyle takipteyim yumurtlama için. Ama Ocak ayında da bir bırakma durumu oldu döngünün 27. Günü yumurtlayabildim muhtemel bu seferde geç yumurtlama olacak. Yumurtadan 14 güm sonra da regl oldum. Gebelik istiyorsanız ovülasyon testiyle yumurtlama gününü takip edin belirleyin. En az 3 ay kadar kadar döngü düzene zor dönüyor. Yumurtlama gününü bilmek şansı artırır