Doğum kontrol hapı sonrası gebelik

muhasebe_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
311
1
96
39
Erzincan
SELAM ARKADAŞLAR.
6-7 ay hap kullandım ve 6 kasımda hapımı bıraktım.bebiş istiyoruz.Doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalan ve kalamayanların paylaşımları için bu konuyu acmak istedim.:nazar::49:

Ben de 7 yıl kullandım
Yeni bıraktım
İlacın etkisinin geçmesi icin
2 ay yine koruncaz
Bakalım ne zaman gelecek bebis
Araştırmalarıma göre
Kisinin kendi yapısına bağlı
Gebe kalma suresi
Hapla bir ilgisi olmuyor
Bazılarında vücut gec hazırlanıyor
Bazılarında cabuk

Ben de 7 yıl kullandım
Yeni bıraktım
İlacın etkisinin geçmesi icin
2 ay yine koruncaz
Bakalım ne zaman gelecek bebis
Araştırmalarıma göre
Kisinin kendi yapısına bağlı
Gebe kalma suresi
Hapla bir ilgisi olmuyor
Bazılarında vücut gec hazırlanıyor
Bazılarında cabuk

İnsallah en kısa sürede saglıklı bir gebelik yasarsın canım .Doktor bırakır bırakmaz hamile kalmanın bir sakıncası yok dedi.Bekliyoruz bakalım.7 yıl canım cok degilmi neden???ögrenebilirmiyim?

ben birinci oglumda 3 ay kullandim biraktiktan hemen sonra kaldim
ikinci oglumda 3 yil kullandim biraktiktan sonra hemen hamile kaldim

İkinci çocuğuma gebeyim İlk evlendiğimizde 6 ay d.k. hapı ile korunduk bıraktıktan üç ay sonra hamile kaldım. Umarım sende kısa zamanda hamile kalırsın..

Bende sezeryanla ile bir doğum yapmıştım 2 sene önce ama malesef bebişimi kaybettik.1,5 sene kesin korunmam gerekti. Hap kullanımını 4 aydır bıraktık ama henüz birşey yok:(

bende kullanırken hamile kaldım ama şöyle bir durum var hamile kalmak istiyosan 2 ay daha hap kullan hormonlarını çalıştırsın ama 2 farklı hap kullan örneğin ilk ay ginera kullanırsan 2. ay diana 35 kullan farklı kullanılması hamile kalma oranını yükseltio ben iki ay değişik kullandım ilacı bıraktıgımın 3. günü hamile kaldımm

bende 6 sene kullandım doğum kontrol hapı. temmuzda bıraktım eylülde hamile kaldım 7haftalık hamileyim. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende sezeryanla ile bir doğum yapmıştım 2 sene önce ama malesef bebişimi kaybettik.1,5 sene kesin korunmam gerekti. Hap kullanımını 4 aydır bıraktık ama henüz birşey yok:(

Kusura bakma ama bi sey mrk ettim ozel degilse bebegini neden kaybettin ve neden bi bucuk yil korunman gerekti

ben de 7 yıldır kullandım, ağustos'tan beri kullanmıyorum. dr eğer hamile kalmak isterseniz birkaç test yapmamız gerekir demişti. ancak nedense güvenemedim çünkü dr'un çalıştıgı hastane bir kan tahlili 400-500tl olan şu meşhur özel hastane, para yontmak için mi söyledi diye içime şüphe düştü. yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla ilacı bırakınca sağlıklı hamile kalınıyor.

Back
X