- 21 Kasım 2024
- 103
- 53
- 13
- 29
- Konu Sahibi pembeyiseverim
Merhaba kızlar. Bir senedir evliyim. Evlendiğimizden beri korunma yöntemi olarak Yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Evlenmeden önce de kistlerim olduğu için yine aynı ilacı dönem dönem kullandığım olmuştu. Hapı en son Temmuz ayında kullandım ve 1 ağustosta regli oldum. Daha önceleri hapa ara verdiğimde beklenen adet tarihinden en geç 3-4 gün sonra adet gördüm. Fakat şu an beklenen tarihten 10 günden fazla geçmiş olmasına rağmen adet görmedim.
Bu arada hapı bıraktıktan sonra bebek istediğimiz için kadın doğum uzmanına da göründüm her şeyin normal olduğunu söyledi. Hormon tahlilleri vs. De yapıldı bir sorun çıkmadı. Folik asit ve d vitamini kullanıyorum takviye olarak. Dün bebe time gebelik testi aldım eczaneden akşam yaptım ama sonuç da negatif çıktı. Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim
Bu arada hapı bıraktıktan sonra bebek istediğimiz için kadın doğum uzmanına da göründüm her şeyin normal olduğunu söyledi. Hormon tahlilleri vs. De yapıldı bir sorun çıkmadı. Folik asit ve d vitamini kullanıyorum takviye olarak. Dün bebe time gebelik testi aldım eczaneden akşam yaptım ama sonuç da negatif çıktı. Daha önce böyle bir şey yaşamış olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim