- 6 Ekim 2022
- 7
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi akilsizbasim0666
-
Hicbirsekilde laf anlamıyor ama şuan.konumuz bu değil gerçekten çok endişeliyim.. hapı kullanmayı artık tabiki birakicM ama dediğiniz gibi fazla bir doz aldım ve korkuyormFazla doz almış oldunuz ... hapı kullanmayı bırakın..birde eşin istemedigin halde bunu yapmamalı lütfen kendine saygın olsun ağırlığını koy
Hormonlarınız daha fazla bozulur en fazla sanırım. Doğum kontrol hapını almayı bırakın artık. Eşiniz siz istemediğiniz halde sizi hamile bırakmaya çalışıyorsa size ve düşüncelerinize neden saygı duymadığını bir konuşmanız lazım gibi.Sabah doğum.kontrol hapı almıştım, eşim yurt dışında çalışıyor yarın geliyormuş ani belli oldu ben istemediğim halde çocuk diye ısrar ediyor güvenmediğim için iğne vurulmak istedim rn hızlı etki eden o hemşire arkadaşıma 3 aylık iğne yaptırdım ama doğum.kontrol hapı içtiğimi söylemeyi unuttum, 2si aynı anda oldu şimdide korktum çok cahilce br davranisti bilen biri yorum yapabilirmi ne olabilir ..
Hemşire hanım arkadaşınızmış işte, arayın sorun çok korkuyorsanız.Hicbirsekilde laf anlamıyor ama şuan.konumuz bu değil gerçekten çok endişeliyim.. hapı kullanmayı artık tabiki birakicM ama dediğiniz gibi fazla bir doz aldım ve korkuyorm
Daha önce konuşurken hata yaptım ve tamam dedim.. bana söz verdin diyerek önüme sürüyor ama ben istemiyorum hamile kalırsam psikolojim çok bozulur biliyorumHormonlarınız daha fazla bozulur en fazla sanırım. Doğum kontrol hapını almayı bırakın artık. Eşiniz siz istemediğiniz halde sizi hamile bırakmaya çalışıyorsa size ve düşüncelerinize neden saygı duymadığını bir konuşmanız lazım gibi.
Yan etki hissedersen oluşursa Dr gidersin aksi halde bir müdahalede bulunmaz kimseHicbirsekilde laf anlamıyor ama şuan.konumuz bu değil gerçekten çok endişeliyim.. hapı kullanmayı artık tabiki birakicM ama dediğiniz gibi fazla bir doz aldım ve korkuyorm
Adı üstünde hemşire doktor değil.. ve stajyerHemşire hanım arkadaşınızmış işte, arayın sorun çok korkuyorsanız.
Midem bulanıyor ama psikolojik olabilir diye dusundumYan etki hissedersen oluşursa Dr gidersin aksi halde bir müdahalede bulunmaz kimse
Mide bulantina en fazla bulantı kesici ilaç verirler veya serum .. sakin olmaya çalış .. sağlıklı beslen veya sana önerim 1 gün boyunca bir şey yeme sadece su iç vücudun dinlensinMidem bulanıyor ama psikolojik olabilir diye dusundum
Evet bende onu düşündüm su iceyim vücut atar belki hapiMide bulantina en fazla bulantı kesici ilaç verirler veya serum .. sakin olmaya çalış .. sağlıklı beslen veya sana önerim 1 gün boyunca bir şey yeme sadece su iç vücudun dinlensin
O an söylemeyi unuttum dediğiniz için dedim arayın söyleyin diye. Yoksa ben de hemşirenin doktor olmadığını biliyorum.Adı üstünde hemşire doktor değil.. ve stajyer
Çok su içme, susarsan iç , .vücudun dinlensin ...bağırsaklarını boşaltmak istersen eczaneden İngiliz tuzu alabilirsin hiç bir zararı yok vücuda ılık su içine 1 Yemek kaşığı koy ve iç ..tadı çok kötü bu arada ..bağırsakların rahatlar ... arınmış olursun .Evet bende onu düşündüm su iceyim vücut atar belki hapi
Teşekkür ederimÇok su içme, susarsan iç , .vücudun dinlensin ...bağırsaklarını boşaltmak istersen eczaneden İngiliz tuzu alabilirsin hiç bir zararı yok vücuda ılık su içine 1 Yemek kaşığı koy ve iç ..tadı çok kötü bu arada ..bağırsakların rahatlar ... arınmış olursun .
Detoks yapmış olursun hem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?