Doğum kontrol hapı ve adet gecikmesi ?

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Kızlar yaklaşık 7 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Henüz çocuk düşünmediğimiz için en iyi koruma yöntemi bu diye fakat Kasım 18 de adet oldum en son. Hapım normalde bittikten ilk 2 gün içinde adet olmam gerekirdi. 27 günde bir adet oluyorum. Hapım biteli 4. Güne girmeme rağmen halâ adet olmadım. Garip bi durum.:anneadayı: Adetim hiç şaşmazdı. Üstelik hapları dakika dahi geçirmeden kullandım. Sizce niye böyle oldu ? Hamile miyim ? Şimdiden teşekkürler :KK200:

Mrb canım bende 7. Aydır içiyorum normal stresten bır kaç gün oymuyor benım de oldu geçen ay.Zamanında içiyorsan bir sıkıntı olmaz.

Hap kullanırken antibiyotik ilaç veya gıda kullandıysan doğum kontrol hapı etkisini kaybediyor .
Yok malesef öyle bi dueum yok. Çok garip ya. 7 aydır her hapım bittiğinde 2. gün mutlaka adet olurdum saati dahi şaşmazdı. Bu sefer çok değişik oldu.

Sizi korkutmak istemem ama bende sizin gibi asiri dikkat etmeme ragmen dogum kontrol hapi kullanir iken hamile kalanlardanim ve su anda her an bebegi beklemekteyim :) 100% koruma saglamiyor maalesef ALLAH ol dedi mi oluyor. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.

Back
X