- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Hayırlısı canım ya heycan yapıyorum birazMrb canım bende 7. Aydır içiyorum normal stresten bır kaç gün oymuyor benım de oldu geçen ay.Zamanında içiyorsan bir sıkıntı olmaz.
Canım yoksa ıstıyorsun dıye mı heyecanlandın?Hayırlısı canım ya heycan yapıyorum biraz
Hep 2 gün sonunsa olurdum hapı bıraktıktan itibaren 4. Gün bugün..Mrb canım bende 7. Aydır içiyorum normal stresten bır kaç gün oymuyor benım de oldu geçen ay.Zamanında içiyorsan bir sıkıntı olmaz.
Rabbim nasip ederse ne denir ki ? Şuanlık düşünmüyoruz ama..Canım yoksa ıstıyorsun dıye mı heyecanlandın?
Eğer öyleyse ilacı bıraktıktan bır ıkı ay normal korun kı ılaç etkısını vücuttan atsın
Doktorum bana diğer türlü dedi. Ben ve eşim prezervatiften sızan gençliklerizEn güvenlisi hap değil prezervatif bence.
Yok malesef öyle bi dueum yok. Çok garip ya. 7 aydır her hapım bittiğinde 2. gün mutlaka adet olurdum saati dahi şaşmazdı. Bu sefer çok değişik oldu.Hap kullanırken antibiyotik ilaç veya gıda kullandıysan doğum kontrol hapı etkisini kaybediyor .
Sonuç verir mi yapsam ?Test yapabilirsiniz? Allah gönlünüze göre versin
O zaman yarın ilk iş eczaneStres, enfeksiyon falan gecikmeye sebep olabiliyor. Ancak yarın bi test yapmanızda fayda var bence
Normalde bir hafta gecikme deniyor ama daha erken de çıktığı oluyor. Benim öyle oldu mesela. Sabah ilk idrarınızla yaparsanız değerler en yüksek seviyede olduğundan daha doğru sonuç verir.O zaman yarın ilk iş eczane
Teşekkür ederim sabah ilk iş o. Haber veririmNormalde bir hafta gecikme deniyor ama daha erken de çıktığı oluyor. Benim öyle oldu mesela. Sabah ilk idrarınızla yaparsanız değerler en yüksek seviyede olduğundan daha doğru sonuç verir.
Yaptım canım ya bugün 5. Gündü test yaptım sabah negatif çıktı ardından 5 dakika sonra adet oldum şaka gibiAy naptın Tabanakuvvet test yapabildin mi
HayırlısıYaptım canım ya bugün 5. Gündü test yaptım sabah negatif çıktı ardından 5 dakika sonra adet oldum şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?