Dogum kontrol hapi ve adet geciktirici hk yardima ihtitacim var

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhaba aklimi kurcalayan bi soru var 5 aylik evliyum yaklasik 4 5 aydirda duzenli (qliarista sanirim )dogum kontrol hapi kullaniyorum.kullanmadan once adet akintim normaldi.ilactan sonra azaldi.bunu yasayan var mi ?normal mi ? Oncelikle bunu sormak istedim

Asil sorum dogum kontrol hapi ile beraber adet geciktirici kullandim 10 gune yakin bi sure gunde 1 kez. Pazar gununden beri icmiyorum carsamba oldu henuz regl olamadim. Kullandigim dogum kontrol hapinin ortalarindayim.normalde son ilaci ictikten sonra reglim gelir. Simdi duzenim mi bozulacak? Ne zaman regl olurum ?

Yardimci olur musunuz ? Tesekurler

Doğum kontrol hapıyla beraber adet geciktirici kullanmana gerek yoktu. doğum k. hapını bırakmadığın sürece adet olmazdın zaten. Doğum kontrol hapı adeti düzenler. ayrıca kanamayı da azaltır. bu iyi birşey. senin önceden normal diye nitelendirdiğin kanama belki de gereğinden fazlaydı ki genelde kanamalarımız gereğinden fazla oluyor ve doğum kontrol hapı bu kanamayı da minimuma indiriyor.

Merhaba arkadaslar. Bende dogum kontrol hapini birakali 1 bucuk ay oldu 3 gün gecikmeli adet gördüm bugün son adet günümdü. Sizdede geciktimi adetiniz? Adet gecikirse,yumurta catlamasida gecikiyormu acaba?

Back
X