doğum kontrol hapı ve ara kanama ! çok önemli

lacrimaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
1
0
86
İstanbul
merhaba.

ben birkaç hafta önce doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim. birkaç gün kullandıktan sonra yan etkilerinden korkarak hapı bıraktım ve üç dört gün sonra kanamam oldu. reglim biteli 10 gün olmuştu ve hapı bıraktıktan sonra tekrar kanamam oldu. yani 10 gün arayala iki kez regl oldum denebilir. şuanda ikinci kanamanın 3. günündeyim ve nedenini tam olarak anlamış değilim ayrıca kanama sırasında regl sancısı gibi hiç bir acı çekmeden kanıyorum. doğum kontrol hapının bu gibi etkileri olabileceği söyleniyor. kutu bitmeden bıraktığım için böyle bir sorunla karşılaşmam olası mıdır ? başka bir sebep kanamama neden olmuş olabilir mi ? bilgilendirirseniz çok sevinirim. kolay gelsin.

muhtemelen hap neden olmuştur bu kanamaya zaten yan etkilerindede mutlaka yazar
fazla dert etme kendine biraz daha bekle geçmezse bi dr a başvurursun
bende kullandım yasmin hiç ara kanama olmamıştı
ancak hapı bıraktıktan sonraki adetim tam 20 gün sürdü okadar kan kaybettimki ve sancısızdı kanamalar senin gibi doktor ilaçtan olduğunu söylemişti
seninkide ilaç yüzündendir bence

merhaba ilacın sizi korkutan yan etkisi nedir bilmiyorum ama dünya üzerinde milyonlarca kadın uzun yıllardır bu ilaçlardan fayda görüyor. elbette dorğru seçilmiş ilaçlar olmalı ve doktor tarafından tavsiye edilmek koşulu ile. bahsettiğiniz düzensizlik de tamamıyla ilacı zamansız kesmenizden kaynaklanıyordur. ancak şikayetleriniz uzarsa veya başka korunma yöntemlerini öğrenebilmek için doktora başvurun. sevgilerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…