Doğuma Hazırlık doğum kontrol hapı ve erkek bebek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayy yok inanmayın her şey Allahtan.Ben 2,5 yıl yasmin kullandım.Kızımı bekliyoruz şimdi nasipse... Ayrıca ablamda yıllardır doğum kontrol hapıyla korunuyor ilk çocuğu kız ikincisi erkek oldu.Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz kız erkek fark etmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeterki....

niltt canım, evet belkide tesadüftür ama cinsiyet üzerine çalışmaları olan bir doktor söylediği için doğruluk payı olabilir diye düşünüyorum,inşallah seninde cici bir kızın olur canım:)

evet yaa vardır o zaman dr un bir bildiği,allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı çocuklar nasip etsin cinsiyeti önemli değil de işte nedense kıza karşı bir sempatim var işte:)a.s.

evet yaa vardır o zaman dr un bir bildiği,allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı çocuklar nasip etsin cinsiyeti önemli değil de işte nedense kıza karşı bir sempatim var işte:)a.s.

evet canım haklısın kız çocuklar çok tatlı oluyorlar büyüdüklerinde de bize arkadaş inşallah güzel bir kız bebek sahibi olursun::))))

Ayy yok inanmayın her şey Allahtan.Ben 2,5 yıl yasmin kullandım.Kızımı bekliyoruz şimdi nasipse... Ayrıca ablamda yıllardır doğum kontrol hapıyla korunuyor ilk çocuğu kız ikincisi erkek oldu.Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz kız erkek fark etmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeterki....

teşekkür ederim canım katılımın için::))

Herşey iyi güzel de bir deyim dikkatimi çekti. "Erkek bebek tedavisi" ne demek ya? Bebeğin cinsiyeti tedavilik birşey midir ki? Erkekle kız arasında fark nedir? Yani herkesin gönlünden geçen birşey vardır, "oğlum olsun" ya da "kızım olsun" der herkes içinden ama sonra da gülümser geçer. Buna bu kadar müdehale etmek nasıl bir mantık? Bunu yapan doktorun da meslek etiğinden şüpheliyim. ınancı olan Allah'a, olmayan doğanın mucizelerine güvensin. Sağlıklı olsun bebeklerimiz, mutlu bir ömür dileyelim onlar için yeter. Ayrıca bu tüm ülkelerde yasak bir işlem, eğer burada yazdığınız ismi biri şikayet ederse bir daha doktorluk yapamaz.

Herşey iyi güzel de bir deyim dikkatimi çekti. "Erkek bebek tedavisi" ne demek ya? Bebeğin cinsiyeti tedavilik birşey midir ki? Erkekle kız arasında fark nedir? Yani herkesin gönlünden geçen birşey vardır, "oğlum olsun" ya da "kızım olsun" der herkes içinden ama sonra da gülümser geçer. Buna bu kadar müdehale etmek nasıl bir mantık? Bunu yapan doktorun da meslek etiğinden şüpheliyim. İnancı olan Allah'a, olmayan doğanın mucizelerine güvensin. Sağlıklı olsun bebeklerimiz, mutlu bir ömür dileyelim onlar için yeter. Ayrıca bu tüm ülkelerde yasak bir işlem, eğer burada yazdığınız ismi biri şikayet ederse bir daha doktorluk yapamaz.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende yasmin kullandım. desolett de kullandım ama. demek benim ondan kız oldu :)

ay sürekli aynı şeyi belirtmekten bıktık usandık.
kızı olan oğlan oğlu olan kız ister
kimse he kız hep oğlan istemez
ha diyelimki 3 kız 2 oğlan oldu hep sevmeyeyim o zaman bu bebeği benim bi kızım bi oğlum daha var demez
saçma saçma düşünmeyin
doktorlar doktorluğunu yapsın yardım edebileceğine inanıyorsa etsin
belki onun yardımıyla belki sans eseri ama mutlaka Allahın izniyle istediğimiz cinsiyette çocuklarımız olsun

kız erkek her anne her evladını sever. 2 kızı olanın bir de oğlum olsa demesi suç değildir ayıp değilidr. içinden söyler bazıları bazılarıda dışardan belli eder hepsi bu

olayı büyütmeyin her cinsiyetle ilgili konuda aynı açıklamayı biri yapıyor ve genelde bu ben oluyorum
hem madem bunu doğru bulmuyorsunuz konu ismi gayet net açıklmıyor durumu okumazsınız olur biter. Kimseyi bişeye ikna edemezsiniz etmek zorunda da değilisniz zaten ne siz boşa zaman harcayın inanmadığınız bir konuyu okuyarak nede bize boşa zaman harcatın.

iki kızım var.ilk kızımda ginera dogum kontrol hapını içtimm.
ikinci kızımda da saglık ocaklarında bedavadagıtılan dogum kontrol hapını kullandım.sizce etki ediyormuki..bendee çok merak ediyorum..

arkadaslar dogum kontrol haplarinin hesp degilllllllllllllllll
bir kismiii oda diane_35 cogunlukla adi gecen happp
dr demis bunuuu her hap kullanan degil yaniii sadece o happp

bende yasmin kullandım. desolett de kullandım ama. demek benim ondan kız oldu :)

ay sürekli aynı şeyi belirtmekten bıktık usandık.
kızı olan oğlan oğlu olan kız ister
kimse he kız hep oğlan istemez
ha diyelimki 3 kız 2 oğlan oldu hep sevmeyeyim o zaman bu bebeği benim bi kızım bi oğlum daha var demez
saçma saçma düşünmeyin
doktorlar doktorluğunu yapsın yardım edebileceğine inanıyorsa etsin
belki onun yardımıyla belki sans eseri ama mutlaka Allahın izniyle istediğimiz cinsiyette çocuklarımız olsun

kız erkek her anne her evladını sever. 2 kızı olanın bir de oğlum olsa demesi suç değildir ayıp değilidr. içinden söyler bazıları bazılarıda dışardan belli eder hepsi bu

olayı büyütmeyin her cinsiyetle ilgili konuda aynı açıklamayı biri yapıyor ve genelde bu ben oluyorum
hem madem bunu doğru bulmuyorsunuz konu ismi gayet net açıklmıyor durumu okumazsınız olur biter. Kimseyi bişeye ikna edemezsiniz etmek zorunda da değilisniz zaten ne siz boşa zaman harcayın inanmadığınız bir konuyu okuyarak nede bize boşa zaman harcatın.
cok haklısın cnm yanı eger edebılıyosa neden engellensın cnm ne kadar sacma bencede yapıyosa yapsın tabıkı

sanırım cinsiyeti belirlemede kadının hiçbir rolünün, fonksiyonunun olmadığını söylememe gerek yok. Cinsiyeti belirleyen erkeğin spermidir bayanlar.
Kadınlarda XX kromozom, erkeklerde XY kromozom vardır. Yumurtayı dölleyen(yumurta herhalükarda x tir.) x ise XX yani kız, Y ise XY yani erkek bebek olur, ne alakası var doğum kontrol hapıyla filan

Son düzenleme:
arkadaslar ben diyane 35 kullandim baya bir kullandim ama kizim oldu yani yasmin daha farkli olabilir bilmiyorum ama diana 35 iisn erkek yaptigini sanmiyorum

iyi de hapı kadınlar kullanıyo ama bebek cinsiyetini babadan alır:olmaz:

Back
X