• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı ve etki süresi!

carpediem19

huyyysuuzzz
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
45
0
86
Diğer
ben yaklaşık 1 sene sağlık sorunları nedeniyle yasmin doğum kontrol hapını kullandım ve daha sonra bıraktım adet olduktan 10 gün sonra tekrar bikaç günlük bi kanama oldu bunun düşük yapmakla bi alakası olabilir mi düşük konusu kafamı karıştırıyo insan düşük yaptığını nasıl anlar? düşükte de az bi kanama olduğunu duymuştum merak ediyorum çünkü bu olaydan birkaç ay sonra tekrar doğum kontrol hapına başladım ve 1 sene aralıksız kullandım şu an bıraktım ve 1 aydır kullanmıyorum ama kanama gibi bişey olmadı haptan olsa yine kanama olması lazım değil miydi kafam karıştı yardımm lütfen
bilmiyorumkismile

ben yaklaşık 1 sene sağlık sorunları nedeniyle yasmin doğum kontrol hapını kullandım ve daha sonra bıraktım adet olduktan 10 gün sonra tekrar bikaç günlük bi kanama oldu bunun düşük yapmakla bi alakası olabilir mi düşük konusu kafamı karıştırıyo insan düşük yaptığını nasıl anlar? düşükte de az bi kanama olduğunu duymuştum merak ediyorum çünkü bu olaydan birkaç ay sonra tekrar doğum kontrol hapına başladım ve 1 sene aralıksız kullandım şu an bıraktım ve 1 aydır kullanmıyorum ama kanama gibi bişey olmadı haptan olsa yine kanama olması lazım değil miydi kafam karıştı yardımm lütfen
bilmiyorumkismile[/QUO
merhaba kadınların%10-15i gebeliklerini farketmeden kaybederler, biz buna biyokimyasal gebelik deriz. düşük yaptığınızı anlamak için en değerli veri kanda gebelik testinizin pozitifken kanamanız olmasıdır ki genelde adet gecikir ve kanama normalden fazla olur. doğum kontrol hapları kullanıldıkları sürece etkindir ve kesildikten sonra gebelik ihtimaliniz başlar. yani geçmişte yaşamış olduğunuz şeyin neye bağlı olduğunu söylemek bugün mümkün değil. sevgiler.

Back