Test yaptıktan 5 dakika sonrası geçersiz diye öneme almayınız diye testin için de yazıyor olması lazım. Zaten doğum kontrol ilacı kullanıyormuşsun gebe kalma ihtimalin milyonda bir. Adetin de haptan dolayı azalmış normal yani adet düzensizliği ve azalma yaptığını da doktorunun sana belirtmiş olması geriyordu. Haa bunu kendi kafanıza göre kullanıyorsanız orasını bilemem. Çünkü kullandıktan sonra ara vermen gereken zamanlar var. Unutmadığım gün olmadı demişsin ben burda hergün düzenli olarak kullanıyorumu anladım şeker değil içtiniz hormonMerhaba test yaptım doğum kontrol hapı kullanıyorum düzenli unutmadım gün olmadı test negatifti fakat öğleden sonra hafif bir çizgi belirdi.pek anlayamadım kontrol çizgisi kuruma oldu sonuçta gebelik varmıdır ve adet kesildi haptan sonra adetim azaldı bir iki ay şuan kesildi hiç gelmiyor sadece kahve leke geldi lavabo da bile gelmiyor afedersiniz .başına gelen var mı merak ettim danışman istedim testin resmini paylaşıyorum teşekkür ediyorum inşallah yazarsınız
İctimin şeker olmadığını bende biliyorum herkes bilir. Adet kesermi onu merak ediyorum normalde insanlar adet düzensizliği icin kullanıyor test yapacağım tabi Allah'ın mucizesi ne ile korunursan korun olma ihtimali hep vardır temkinli olmak önemli başına gelen var mı onu merak ettim yorumunuz icin teşekkür ederim boş bir yorum .olmuşTest yaptıktan 5 dakika sonrası geçersiz diye öneme almayınız diye testin için de yazıyor olması lazım. Zaten doğum kontrol ilacı kullanıyormuşsun gebe kalma ihtimalin milyonda bir. Adetin de haptan dolayı azalmış normal yani adet düzensizliği ve azalma yaptığını da doktorunun sana belirtmiş olması geriyordu. Haa bunu kendi kafanıza göre kullanıyorsanız orasını bilemem. Çünkü kullandıktan sonra ara vermen gereken zamanlar var. Unutmadığım gün olmadı demişsin ben burda hergün düzenli olarak kullanıyorumu anladım şeker değil içtiniz hormon
Yalnizca son cümleniz icin yaziyorum. O cumle biraz korkutucu olmuş. Daha dün Banu Çiftçi'nin videosunda izledim. Zaten vücudumuzda var olan hormonlari içerip var olan bazi hormonlari baskiliyormus. Eskiden çok yoğun hormon içeriyormuş ama şu an çok azmış. O sebeple saatinde içilmeyen haplar kırılma kanaması diye ara kanamalar yapabiliyormuş.Test yaptıktan 5 dakika sonrası geçersiz diye öneme almayınız diye testin için de yazıyor olması lazım. Zaten doğum kontrol ilacı kullanıyormuşsun gebe kalma ihtimalin milyonda bir. Adetin de haptan dolayı azalmış normal yani adet düzensizliği ve azalma yaptığını da doktorunun sana belirtmiş olması geriyordu. Haa bunu kendi kafanıza göre kullanıyorsanız orasını bilemem. Çünkü kullandıktan sonra ara vermen gereken zamanlar var. Unutmadığım gün olmadı demişsin ben burda hergün düzenli olarak kullanıyorumu anladım şeker değil içtiniz hormon
Bende Banu çiftçi takip edeyim merak ettim teşekkür ederim.Yalnizca son cümleniz icin yaziyorum. O cumle biraz korkutucu olmuş. Daha dün Banu Çiftçi'nin videosunda izledim. Zaten vücudumuzda var olan hormonlari içerip var olan bazi hormonlari baskiliyormus. Eskiden çok yoğun hormon içeriyormuş ama şu an çok azmış. O sebeple saatinde içilmeyen haplar kırılma kanaması diye ara kanamalar yapabiliyormuş.
Dogru kullanilmali ama hormon aliyoruz diye de korkmamaliyiz.
Doktora gidin. Hamile kalma imkaniniz yok. Haplar yumurta oluşumunu ve rahmin kalinlasmasini engelliyor.Kullanım doğru tabiki neden kafa ma göre kullanayım öyle olsa neden içeyim daniella 2 mg kullaniyorjm yedi günlük ara verilir adet olmolma sekizinci gün yeni kutu başlanır. Bu düzen ile gittim ama hiç bir adet ağrısı sancısı vs. Olmayıp adetim gelmiyor. Umarım başına gelip paylaşan olur
Youtubedan izledim. Öneririm, çok sevdigim bir hekim.Bende Banu çiftçi takip edeyim merak ettim teşekkür ederim.
Bu ay tam aynı saatte içmedim yani yakın saatlerde içtim üç saat oynama olmuştur inşallah canim saolasin doktora gideceğim teste ikinci silik çizgi beni korkuttu.evet düşük bir ihtimal oldukça ciddi koruma sağlıyor sağlamalıDoktora gidin. Hamile kalma imkaniniz yok. Haplar yumurta oluşumunu ve rahmin kalinlasmasini engelliyor.
Düzenli adet gören biriysen azalta bilir rengini değiştire bilir gününü de kısalta bilir. Günlük 7-8 tane pet kullanıyorsan bunun sayısını 2 ye de indire bilir ya da adetini öteleye bilir. Boş yorumu doldurup gönlünü alayımİctimin şeker olmadığını bende biliyorum herkes bilir. Adet kesermi onu merak ediyorum normalde insanlar adet düzensizliği icin kullanıyor test yapacağım tabi Allah'ın mucizesi ne ile korunursan korun olma ihtimali hep vardır temkinli olmak önemli başına gelen var mı onu merak ettim yorumunuz icin teşekkür ederim boş bir yorum .olmuş
Merhaba uzun zaman geçmiş ama hamilelik çıktı mı bende aynı durumdayım damla damla adet oldum sadecePed kullanamiyorum çünkü gelmiyor ped tertemiz hep. Teşekkür ederim .umarım yanlış anlamadın. İyi günler iyi kandiller ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?