• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı ve hamilelik

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
Bayanlar arkadasım yasmın doğum knt. Hapı kullanıyor duzenlı ve bu ay gebelık suphesı var!! çok şaşırdım.. Bende kullanıyorum çok korktum en etkılı yonte dıye bılıyordum.. Başınıza boyle bır durum geldımı_? Bu arada arkadasım sadece 2 gun antibiyotık kullanmış (boğazları şiş) etkısını dusurur mu bılmıyorum çok şaşkınım ..

benim arkadaşım da d.kontrol hapı kullanırken hamile kaldı o bile şaşırdı
hepsi %99 koruyor zaten %1'lik dilime gelmekten korusun allah
isteyenlerin olsun inşallah

Bayanlar arkadasım yasmın doğum knt. Hapı kullanıyor duzenlı ve bu ay gebelık suphesı var!! çok şaşırdım.. Bende kullanıyorum çok korktum en etkılı yonte dıye bılıyordum.. Başınıza boyle bır durum geldımı_? Bu arada arkadasım sadece 2 gun antibiyotık kullanmış (boğazları şiş) etkısını dusurur mu bılmıyorum çok şaşkınım ..

ben doğum kontrol değil ama bi kere riskli bi ilişkimiz olmuştu hemen ertesi gün hapı kullandım ama korumadı. Bi kereyle hamile kaldım. Allah verince veriyor önlem hikaye sanırım:1:

Sağlık sektöründe çalışan biri olarak "En etkili korunma yöntemi ilişkiye girmemektir." Diye bir lafimiz var arkadaşlar arasında. Durumu acaip özetliyor:)

Annem de hap kullanırken hamile kalmış bana :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim ablam 2 senedir korunuruyordu hayatında tek bir gün hapı almayı unuttu 2 ay önce, üstelik ertesi gün iki hapı da almasına rağmen hamile kaldı :50:

Benim akrabamda hapla korunuyordu gecenlerde 6 haftalik hamile oldugunu anladi.şok ta hala..garantisi yokmus demekki dedi.duzenli kullansanda dakika atlasan bitti gitti:)

Ben de haplara güveniyordum. Ne yapalım o zaman yani toptan her şeyi aldıralım kurtulalım hiç çocuk istemiyorum çünkü:) Allahım sen benim hakkımı isteyenlere nasip eyle:)

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Hapi kullanmasi gerektigi gibi mi kullandi ? Birliktelik oldukca hapi alip korundugunu sananlar var. Ben nerdeyse 1 yildir hic gunleri atlamadan hergün ayni saatte aliyorum hapi olmasi gerektigi gibi hicte oyle bi durum olmadigi gibi reglim bi gun bile sasmadi.

Bazı Antibiyotikler Hapın Etkisini Yok Ediyor Prospektusu Mutlaka Okuyun Yazar İlaç Etkileşimlerinde

Birde Kabızlık Ya da İshal Gibi Durumlarda Hapın Etkisi Değişebiliyor

Ve Bazı Bitkiler de Etkiliyormuş :ssz:

Ben 4 senedir korunuyorum birşey olmadı. Ama arkadaşım kullanırken kaldı. Meğer hap içtiği günlerden birinde bağırsaklarını üşütmüş hap emilmeden dışarı atılmış. Böyle de olabiliyormuş.

Bende yaklaşık 8-9 ay kullandım düğünden 1,5 ay önce başlamıştım hergün aynı saatte aldım ve bıraktığım ay hamile kaldım

Back
X