Dogum kontrol hapi

beyzaa101

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
893
677
103
34
Kızlar Merhaba eşim asker yeni evliyiz bir hafta yanımda kalıp bi kaç ay olmayacak bu sürede doğum kontrol hapı yasmin aldim iki haftadir kullanıyorum ve ara kanamam oldu bu ay adet olduktan sonra bıraksam artık sıkıntı olmaz değil mi zaten bir hafta sonra gidicek

Kızlar Merhaba eşim asker yeni evliyiz bir hafta yanımda kalıp bi kaç ay olmayacak bu sürede doğum kontrol hapı yasmin aldim iki haftadir kullanıyorum ve ara kanamam oldu bu ay adet olduktan sonra bıraksam artık sıkıntı olmaz değil mi zaten bir hafta sonra gidicek
Bence hiç kullanma sonuçta hormonları bozuyor.

Evet bir aylığına kullandım sadece diğer ay kullanmicam adet olunca sıfırlaniyir dimi birşey olmasa diğer ay hamile kalmam

Eğer eşin arada sırada geliyorsa boşuna hormonlarınla oynama canım kondom kullan. İlk başta zor geliyor ama en sağlıklısı senin için o hem steril

Evet öyle yapıcam zaten ilk defa kullandım bu hap bittikten sonra kullanmayacağım da aletine daha en az 15 gün var ve bu sabah uyandım baya bir kan gelmiş bu hapdan mi kaynaklı yoksa adet mi :(

Merhabalar diane 35 i adetimin ilk günü içmeye başladım ayın 13 ünde içtim hala adetim bitmiyor. Benim asıl sorum ikinci adetim temmuzun 13 ünde değilde daha mı erken başlayacak. İlaç 3 ünde bitiyor çünkü bıraktıktan kaç gün sonra olurum ilkkullanımda adet döngünüsünü geri mi çekiyor ?

Merhabalar diane 35 i adetimin ilk günü içmeye başladım ayın 13 ünde içtim hala adetim bitmiyor. Benim asıl sorum ikinci adetim temmuzun 13 ünde değilde daha mı erken başlayacak. İlaç 3 ünde bitiyor çünkü bıraktıktan kaç gün sonra olurum ilkkullanımda adet döngünüsünü geri mi çekiyor ?
Ben ilk dhk kullandığımda adetim bir türlü bitmedi bende ilacı içmeyi bırakınca hemen tekrardan adet oldum ve diğer asetim yaklaşık 40 gün geç geldi

Back
X