Doğum kontrol hapı

Mutluluk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
355
110
33
arkadaslar benim ara ara midem çok bulanıyor haplarımı düzenli içiyorum

Doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalan var mı belirtileri nedir ?

Eğer hamile kalmışsam adet olur muyum ?

Lütfen cevap verin

Doğum kontrol hapları mide bulantısı yapabiliyor. Ayrıca annem doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış. Emin olmak için test yapabilirsiniz.

arkadaslar benim ara ara midem çok bulanıyor haplarımı düzenli içiyorum

Doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalan var mı belirtileri nedir ?

Eğer hamile kalmışsam adet olur muyum ?

Lütfen cevap verin
Eğer uzun süre kullandıysan bıraksan bile en az 3 ay hamile kalamazsın ben bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım kişiden kişiye değişiyor. Mide bulantısı hapta olabilir. Bazı Doğum kontrol hapları bulantınyapar bendede oluyor. Hapa 1 hafta ara verdikten 4 gün sonra regl oluyorum 5 günde oluyor regl geciktiyse ve diğer kutuya başlama zamanın geldiyse bir test yaptır

Eğer uzun süre kullandıysan bıraksan bile en az 3 ay hamile kalamazsın ben bıraktıktan iki ay sonra hamile kaldım kişiden kişiye değişiyor. Mide bulantısı hapta olabilir. Bazı Doğum kontrol hapları bulantınyapar bendede oluyor. Hapa 1 hafta ara verdikten 4 gün sonra regl oluyorum 5 günde oluyor regl geciktiyse ve diğer kutuya başlama zamanın geldiyse bir test yaptır

Daha hapın yarısındayım daha önceleri mide bulantısı yapmıyordu. Eğer hamile kalsam adet olmam dimi

Doğum kontrol hapları mide bulantısı yapabiliyor. Ayrıca annem doğum kontrol hapı kullanırken hamile kalmış. Emin olmak için test yapabilirsiniz.
Test için biraz erken çıkmaz diye yapmadım daha hapın yarısındayım geçen ay adetim üç gün sürdü kesildi o yüzden de biraz kafam karışık

Daha hapın yarısındayım daha önceleri mide bulantısı yapmıyordu. Eğer hamile kalsam adet olmam dimi
Mide bulantısı hemen başlamaz canım ben 8 haftalık hamileydim mide bulantısı yeni başlamıştı. Şuan bi belirtisi olmaz. İlk belirti adet gecikmesidir. Mide bulantısı kandaki beta hcg seviyesi arttıkça daha çok şiddetlenir yani şimdi çok erken

hap kullanarak hamile kalmak benm de en büyük korkum :işsiz:
zararsız ziyansız bir korunma yöntemi yok mudur yahu

ayyy bızım gelin d.kontol hapıyla hamıle kaldı çok şükür biz çok sevindik ,
2,bebegımız geliyor inşallah ,
Belirtileri nelerdi ac
Mide bulantısı hemen başlamaz canım ben 8 haftalık hamileydim mide bulantısı yeni başlamıştı. Şuan bi belirtisi olmaz. İlk belirti adet gecikmesidir. Mide bulantısı kandaki beta hcg seviyesi arttıkça daha çok şiddetlenir yani şimdi çok erken
adette bi problem oluyor mu onu merak ediyorum yani hamile kalınca kesiliyor ya normalde hap kullanırken de kesiliyor mu

Dogum kontrol hapi en cok guvenilir yontemlerden biri!!! Ama hapi ictigin dakika bile onemli! Eee bi gun aksam bi gun sabah icip hapla hamile kaldim diyende var. Hapin sucu yok burda.

Dogum kontrol hapi en cok guvenilir yontemlerden biri!!! Ama hapi ictigin dakika bile onemli! Eee bi gun aksam bi gun sanah icip hapla hamile kaldim diyende var. Hapin sucu yok burda.
Benim hapımı doktor verirken unutursan sabah içebilirsin dedi sadece 24 saat içmediğin olursa 20 gün korunacaksın dedi

Belirtileri nelerdi ac

adette bi problem oluyor mu onu merak ediyorum yani hamile kalınca kesiliyor ya normalde hap kullanırken de kesiliyor mu
21 günlük hapını bitirip beklemelisin 4yada 5 gün sürebilir. Regl olamazsan test yaptır

Benim hapımı doktor verirken unutursan sabah içebilirsin dedi sadece 24 saat içmediğin olursa 20 gün korunacaksın dedi
Bilemem.. ben 1 ay kadar kullandim ama gem hifmin olmasindan gem kanama yapti bende hemde saatine uyamiyodum biraktim

Back
X