DOĞUM KONTROL HAPI

merveyildiz89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
7
1
36
35
Düzenli bir şekilde doğum kontrol hapı kullanıyorum . saaati saatine şaşmaz. cuma günü hapım bitti. bugün regli olmam gerekiyor fakat henüz olmadı. biliyorum çok erken ama neden böyle bişey başıma geldi anlamış değilim. 2 aydır kullanıyorum.kullandığım hap yasmin. doktor önerisiyle başladım. başına böyle bir durum gelen var mı?

düzenli bi şekilde kullanıyorsan gebelik yoktur kesin.. ara ara bendede oluyor gün değişikliği sabah değilse akşamına olurum akşam olmam gerekirken sabah olurum yada 2 gün sonra olurum felan.. olur yani normaldir..

düzenli bi şekilde kullanıyorsan gebelik yoktur kesin.. ara ara bendede oluyor gün değişikliği sabah değilse akşamına olurum akşam olmam gerekirken sabah olurum yada 2 gün sonra olurum felan.. olur yani normaldir..
çok teşekkür ederim. bu konuda baya cahilim hatta hapa güvenemeyip eşime aman dikkat et diye tembihlerim her seferinde oda dikkatli tabi. evlenmeden önce gecikme yaşamamış biri olarak ciddi stres altına giriyorum

merhaba son durum nedir gebelik var mı bende hapa yeni başladım sorunsuz bir şekilde koruma yapar mı

Bende Yasmin kullanıyorum 2 kutum biitti 4 gündeyim daha olamadım ağrım başladı bugün sizin son durum nedir korkuyorum bende şuan

Doğum kontrol kullanıp hamile kalanların sayısı azımsanamaz

Merhaba yine ben yine aynı konu hap biteli dört gün oldu bütün gelmesi gerekiyordu ve yine gelmedi geçen arkadaşımla konuşurken bebek yapmaya başladıklarını hormon tedavisine başladıklarını söyledi kasıkları ağırmaya başlamış neyse bende bir stres iki gün kasıklarda hafif bir ağrı Stres o biçim özetle Ramazan’dan yeni çıktık açlık uykusuzluk hareketsizlik ee biraz da stres yapma var bunlar bir araya gelince adet gecikmesi olur mu hapa karşı ? Not: Ramazan dolayısıyla cinsel hayatımız bu ay yok denecek kadar azdı ve eşimde korundu bende düzenli hap kullandım tecrübeleri hanımlardan bu konuda fikirler bekliyorum

Gecikmeniz var madem her ihtimale karşı gebelik testi yapın derim. Yoksa doktorunuza danışın adet söktürücü yazar

Yarın gitmeyi düşünüyorum zaten de ben hapımı düzenli saati saatine alan biriyim eşim de aşırı dikkatli neden böyle oldu anlamış değilim gelmediği her dakika delirecek gibi oluyorum

İlk konuda da gecikmiştiniz.. hamile değildiniz... Tekrar aynı durum söz konusu neden korktuğunuzu anlamadım ikili koruma yaşıyorsanız

Çünkü herşeyi planlıyorum tersi bir durum olduğunda acayip derece de strese girip hayatı kendine zehir ediyorum
Bu kadar kendinizi sıkıntıya sokmayın bence.. Hamilelik yoktur eminim ki.. Stres ve havadan dolayı gecikme olmuş olabilir.. Birde bu kadar korunmaya gebelik oluştuysa o bebeğin bu dünye üzerinde alacak nefesi varmış nasibi varmış gözüyle bakarsınız

Cok düzenli kullanirken hamile kaldim ben. Bazi sindirim bozukluklari ve antibiyotik kullanimi haplarin etkisini azaltir demisti doktorum.

Mesai çıkışı gideceğim fakat dediğim gibi saati saatine içtiğim ilaç eşimde korunuyordu ekstra olarak ona rağmen bu gecikmenin sevendiniz ne olabilir
Tabi stres çok büyük etken oluyor gecikmede. Ama yani bunların %100 koruması yok. Kaynanam da saati saatine hap içerek korunuyomuş zamanında. Hala ilaç kullanıyoken 6aylık hamile olduğunu öğrenmiş. Yani ilaç içtiği için ihtimal vermemiş. Adetten kesilince de menopoza girdim sanmış. Şimdi oğlu 19 yaşında. O yüzden kan testi vermeden anlayamazsın.. Hiç değilse idrar testi al öncelikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…