- 19 Nisan 2020
- 42
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi zeynepclkkk
Yasmin kullanırken ilaç alımında 2-3 saatlik farkı bir risk oluşturur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O iğnelerden dolayı başta yengem sonrada kuzenim uzun süre çocuğu olmadı kuzenim tedavi ile hamile kaldı ama yengem hala kalamadı ve adetleride düzensizleşti . Umarım sizde de böyle olmazTabiki çok riskli , ben 1 buçuk yıldır depo prova 3 aylik iğne kullanıyorum çok memnunum her gün hap derdi olmuyor unutkanlık olmuyor, birde o hap midemi bulandiriyordu
Öyle tabi hayırlısı hakkınızdaAcelem yok tatlım menopoz yaşı 50 civarına cikti zaten o zamana kaç kere olur önemli olan ailede ilk 3 yıl suren karakter çatışmasını yenmek , aceleye mahal vermemek lazim
Tamam doktorlar diyorsa doğrudur ama 1 günlük unutmak hamile kalmaniza sebep olabilir alarm kurun ve cantanizdada bulundurunuz bir yere gittiğinizde unutmamış olursunuzÖyle tabi hayırlısı hakkınızdaDoktorlar 2-3 saatlik opsiyon olabilir problem olmaz diyor bir de sizlere danışayım dedim
Teşekkür ederim çok haklısınız, ama bir günlük unutmayı değil bazen bir iki saatlik rötar için sordumTamam doktorlar diyorsa doğrudur ama 1 günlük unutmak hamile kalmaniza sebep olabilir alarm kurun ve cantanizdada bulundurunuz bir yere gittiğinizde unutmamış olursunuz
Böyle diyor problem olmaz o haldeTamam doktorlar diyorsa doğrudur ama 1 günlük unutmak hamile kalmaniza sebep olabilir alarm kurun ve cantanizdada bulundurunuz bir yere gittiğinizde unutmamış olursunuz
Dogum kontrol hapi meme kanserinden tut bir çok şeye sebep olabiliyor kendinize bunu yapmayın eşiniz azıcık rahatından ödün versin benceYasmin kullanırken ilaç alımında 2-3 saatlik farkı bir risk oluşturur mu?
Sizin de kullanmaniz meme kanseri ve baska hastaliklara sebep olabilir. Farklı korunma yöntemleri deneyin bence size zararı olmayacak yöntemlerTamam doktorlar diyorsa doğrudur ama 1 günlük unutmak hamile kalmaniza sebep olabilir alarm kurun ve cantanizdada bulundurunuz bir yere gittiğinizde unutmamış olursunuz
Bende polikistik over rahatsızlığı o yüzden kullanıyorum, evli değilim ilişkim olduğu için değil etrafta duyduklarımdan bende fobi oluştu sanki tuvalete banyoya girdiğimde biri bir şey yapmış da sperm bulaşacak gibi hissediyorum o yüzdenSizin de kullanmaniz meme kanseri ve baska hastaliklara sebep olabilir. Farklı korunma yöntemleri deneyin bence size zararı olmayacak yöntemler
Bende lisede öyleydim onu hatırladım . Bende polikistikim.o yüzden kullanıyorum aynı zamanda evliyim korunmama yariyorBende polikistik over rahatsızlığı o yüzden kullanıyorum, evli değilim ilişkim olduğu için değil etrafta duyduklarımdan bende fobi oluştu sanki tuvalete banyoya girdiğimde biri bir şey yapmış da sperm bulaşacak gibi hissediyorum o yüzden
Esimizle alakası yok ten tene deyince haz duyuyoruzdur kadınlar olarak. öyle de düşünün.Dogum kontrol hapi meme kanserinden tut bir çok şeye sebep olabiliyor kendinize bunu yapmayın eşiniz azıcık rahatından ödün versin bence
Duydugunuz haz sağlıginizdan daha önemliyse ne diyebilirim ki? Baska tedavi yöntemi yok mu sonucta bir gün hamile kalmak istediginizde birakmak zorundasiniz o zaman da adet olmaniz lazimEsimizle alakası yok ten tene deyince haz duyuyoruzdur kadınlar olarak. öyle de düşünün.
Hem bir taşla iki kuş vuruyorum ben polikistik overliyim doğum kontrol hapı kullanarak hormonlarimi düzene sokabiliyor adet olabiliyorum.
Aynı zamanda korunmuş da oluyorum bu hapla
Adamlar ihtisasını yapmış sakıncası yok diyor. Sizoturdugunuz yerden okumadığınız alanın uzmanlığını yapıyorsunuz saçmaDuydugunuz haz sağlıginizdan daha önemliyse ne diyebilirim ki? Baska tedavi yöntemi yok mu sonucta bir gün hamile kalmak istediginizde birakmak zorundasiniz o zaman da adet olmaniz lazim
Evet ya insan korkuyor, Allah korusun tabi de yani 3-4 saatlik rötardan bir şey olmaz diyor doktorlarBende lisede öyleydim onu hatırladım . Bende polikistikim.o yüzden kullanıyorum aynı zamanda evliyim korunmama yariyor
Uzmanlar gayet te zararli diyorlar arastirmadigoniz cok belliAdamlar ihtisasını yapmış sakıncası yok diyor. Sizoturdugunuz yerden okumadığınız alanın uzmanlığını yapıyorsunuz saçmaaldığım hazda önemli sagligimda önemli doktorun ne dediği de önemli.ama sizin ne dediğiniz asla önemli değil bildireyim istedim
![]()