Y Ypo Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2022 28 2 1 25 19 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ypo #1 Doğum kontrol hapı adet gününden önce sadece bitane kullandım ve daha devam etmedim adet döngümü bozarmı sizce yardımcı olur musunuz teşekürler
Doğum kontrol hapı adet gününden önce sadece bitane kullandım ve daha devam etmedim adet döngümü bozarmı sizce yardımcı olur musunuz teşekürler
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 19 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ypo #2 Ypo .!.: Doğum kontrol hapı adet gününden önce sadece bitane kullandım ve daha devam etmedim adet döngümü bozarmı sizce yardımcı olur musunuz teşekürler Genişletmek için tıkla... Yani ben hapı bırakınca 3 gun sonra adet oluyordum, sizde bekleyin bakalım adet olacak mısınız. Olursanız da bu tarihe göre devam edersiniz
Ypo .!.: Doğum kontrol hapı adet gününden önce sadece bitane kullandım ve daha devam etmedim adet döngümü bozarmı sizce yardımcı olur musunuz teşekürler Genişletmek için tıkla... Yani ben hapı bırakınca 3 gun sonra adet oluyordum, sizde bekleyin bakalım adet olacak mısınız. Olursanız da bu tarihe göre devam edersiniz
Y Ypo Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2022 28 2 1 25 19 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ypo #3 Kullandım üzerinden 15 gün falan geçiyo nerdeyse adet günüme az kaldı yani o haptan bı tane kullandım eğer bozmuş olsaydı ara verince olurdu mantıken bı tane kullanım yani 21 adetten bir adet bırakınca olmadığıma göre bozmadı
Kullandım üzerinden 15 gün falan geçiyo nerdeyse adet günüme az kaldı yani o haptan bı tane kullandım eğer bozmuş olsaydı ara verince olurdu mantıken bı tane kullanım yani 21 adetten bir adet bırakınca olmadığıma göre bozmadı