doğum kontrol hapı

nuryi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2025
35
2
1
25
arkadaslar merhaba su an dienille doğum kontrol hapı kullanıyorum fakat cok mide bulantısı yapiyor 1 aralıkta basladım bitmesine 5 gün var en son hapı dün aldim bugün almasam yine de âdet olabilir miyim yoksa kutuyu bitirmem gerekli mi??

bi bilgisi olan var mi??

Merhabalar Alışacaksın bırakma düzenli kullan kutuyu sonuna kadar kullanmazsan olmaz

Beni de mahvetti ilk ay mide bulantısı tansiyon düşmesi ramazana denk gelmişti bir de oruç tutamadım hiç

Ama iki aya alışınca yan etkiler azalıyor

aslında uzun süredir kullanıyorum parca parca ama bu sefer inanilmaz kötü ibsde tetikledi o yüzden almadım bugün 5 tane kaldi son icinde umarım bi sıkıntı olmaz

Düzensiz mi kullanıyorsunuz yani neden öyle yapıyorsunuz bırakıp başlamak işkence gibi

Adet olursunuz sonuna kadar içmeseniz de ama hormonal denge bozuluyor yani sağlıklı değil
aslında uzun süredir kullanıyorum parca parca ama bu sefer inanilmaz kötü ibsde tetikledi o yüzden almadım bugün 5 tane kaldi son icinde umarım bi sıkıntı olmaz

Düzensiz mi kullanıyorsunuz yani neden öyle yapıyorsunuz bırakıp başlamak işkence gibi

Adet olursunuz sonuna kadar içmeseniz de ama hormonal denge bozuluyor yani sağlıklı değil
bende pcos var o yüzden doktorum 3 ay olamazsan al diyo 3 ayda bi aliyorum genelde ama bu sefer inanilmaz etki yapti kullandıgımdan beri kabızlık mide ağrisi hepsi var

bende pcos var o yüzden doktorum 3 ay olamazsan al diyo 3 ayda bi aliyorum genelde ama bu sefer inanilmaz etki yapti kullandıgımdan beri

dienille kullanıyorum bide en basından beri hani hap değisikliği falan da yapmadım aslında

Hmm regl olmak için kullanıyorsunuz yani anladımm

Geçmiş olsun zaten böyle mide bulantısı da hormonlar ani yüklenince oluyor. İşe yarayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…