Doğum Kontrol hapı

cimy87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
80
1
96
İstanbul
merhaba
Benim adetim Düğün Günüme Denk Geliyo malesef Martn 23'de Adetim Başlıyo D.Kontrol Hapına Başlicam 17 Nisandada düğünüm var ben d.kontrol hapına 7 günlük arayı vermeden 2Kutuya devam etsem 1 Hafta Sonra Balayından Gedikten Sonra Hapı Bıraksam adetimi geçiktirsem olurmu bide marttaki adetimin ilk günümü d.kontrol hapına başliyim son günümü
(Bir ay önceden Başlandığı Zaman D.Kontrol Hapına Ek Bir Koruma Gerekirmi)

merhaba, evet doğrudur, eğer ilacınızı kesmeden devam ederseniz kanamanız olmaz ve bir ay önce başlayacağınız için korunma etkinliği başlar. şimdiden hayırlı olsun

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim (yasmin) kullanmayı düşünüyorum hap olarak ama adetimin 1. günümü yoksa son günümü başliyim onu bilemiyrm tekrar çok teşekkür ederim saolun

merhba bende yasmin kulanıyodum tam 5 yıll...şimdi 6 aydırr içmeyi bıraktım ama gebelik yok nedenii.neler yapmak lazım

merhaba bende doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum 14 yıllık evliyim 2 çocuğum var ama diane 35 kullansam sakıncası olurmu yaklaşık 7 8 sene önce kullanmıştım cildime de iyi gelmişti ozaman doktor tavsiyesiyle kullanmıştım şimdi tekrar kendi başıma kullansam sorun olurmu bir yan etki yaparmı daha önce kullanırken yan etki falan olmadı cevabınızı bekliyorum

merhba bende yasmin kulanıyodum tam 5 yıll...şimdi 6 aydırr içmeyi bıraktım ama gebelik yok nedenii.neler yapmak lazım

merhaba, doğum kontrol hapları bıraıkdıktan sonra yumurtlama ertesi ay başlar aslında. eğer yaşınız 35in altında ise bekleme sürenizi 1 yıla tamamlayıp, tüp bebkle uğraşan hekimlere başvurabilirsiniz. yanlış anlamayın bu sizin tüp bebek tedavisine ihtiyacınız var anlamına gelmiyor sadece araştırmnın eksiksiz yapılması için tercih etmeniz gerekir. sevgiler. basit bir spermiogram testiyle başlanabilir de.

merhaba bende doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum 14 yıllık evliyim 2 çocuğum var ama diane 35 kullansam sakıncası olurmu yaklaşık 7 8 sene önce kullanmıştım cildime de iyi gelmişti ozaman doktor tavsiyesiyle kullanmıştım şimdi tekrar kendi başıma kullansam sorun olurmu bir yan etki yaparmı daha önce kullanırken yan etki falan olmadı cevabınızı bekliyorum

erhaba, aradan epey zaman geçmiş vucudunuzda bir çok değişiklik olmuştur belki yaş itibari ile doğum kontrol hapı yerine başka bir yöntem de önerilebilir. bu nedenle tekrar bir hekim muayenesine gitmenizde fayda var. sevgiler.

merhaba, doğum kontrol hapları bıraıkdıktan sonra yumurtlama ertesi ay başlar aslında. eğer yaşınız 35in altında ise bekleme sürenizi 1 yıla tamamlayıp, tüp bebkle uğraşan hekimlere başvurabilirsiniz. yanlış anlamayın bu sizin tüp bebek tedavisine ihtiyacınız var anlamına gelmiyor sadece araştırmnın eksiksiz yapılması için tercih etmeniz gerekir. sevgiler. basit bir spermiogram testiyle başlanabilir de.

çokkkk teşekkür edrim....5 ay daha bekliyip 1 yıla tamamlayıp başvururum...spermiograf eşimle gitmem gerek ............saygılar

Back
X