dogum kontrol hapini bende ilk kullandigimda doktor ergenlik sivilcelerim icin yazmisdi sonra kaldi kullandim hep bir zararini görmedim adetim düzene girdi sivilce kalmadi cildim süper oldu tüylenme azaldi gerci yokdu da dahada az oldu boshayallersmile sonra evlendim dahada ise yaradi sonra birakayim dedim bir kac sene kullandim artik yeter dedim,ama yan etkisi beni deli etti cildim sanki ergenlik dönemine girmis gibi sivilcilendi zaten kullandigim zamanlarda günes lekesi tarzinda lekeler oldu yüzümde zar zor gecti bir tanesi hala var bunlari doktor söylemedi sag olsun birakinca böyke yan etkisi olur diye,yani adetim de düzensizlesdi menepoza girmis gibi terleme ler oldu yani berbat ötesi berbat nerdeyse bir sene olcak adetim hala düzensiz cildim düzeldi ama hala yaglanma var o yüzden de tek tük sivilce olusuyor.
klava: sinir bir olay yani böyle seyleri basdan dese doktorlar hic girismezdim bu olaya ergenlik cagini gecdik sivilcesiz ama olgun yaslarda sivilcemi olur ya bir iki sene ergen kalsaydim sivilcelerimle sonra zaten gecerdi neyse olan olmus kullanlar dikkat etsin.