- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Evet haklısın kan verirlen bayılcak gibi oluyorum o yüzden zaten başka bir yolu var mı diye merak ettim biraz daKendini seviyorsan gitmelisin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısın kan verirlen bayılcak gibi oluyorum o yüzden zaten başka bir yolu var mı diye merak ettim biraz daKendini seviyorsan gitmelisin![]()
Yanında birini goturebilirsin ya da kan alacak olan hemşireye söylersen o sana destek olur. Onun öncesinde istersen bi aile hekimine görün belki onlar da aynı testleri yapıyorlardır. Ya da ara sağlık ocağını sor bakalım. Aile hekimliğindeki hemşireler daha hassas davranıyorlarEvet haklısın kan verirlen bayılcak gibi oluyorum o yüzden zaten başka bir yolu var mı diye merak ettim biraz da
Öyle mi diyosun bir kere aile hekimine gitmiştim kadının biri hemşireye saydıra saydıra çıktı kötü kan alıyo diye oradan bi önyargı oluştu sanırımYanında birini goturebilirsin ya da kan alacak olan hemşireye söylersen o sana destek olur. Onun öncesinde istersen bi aile hekimine görün belki onlar da aynı testleri yapıyorlardır. Ya da ara sağlık ocağını sor bakalım. Aile hekimliğindeki hemşireler daha hassas davranıyorlar
Normalde çok acimamasi lazım yani en azından ben hissetmiyorum. Sen bence kendini iyi hissedeceğin yere git. Zaten sen önce doktora çıkacaksın durumu anlatacaksn. O uygun görürse zaten test ister. Ama sorgu sual olmadan sana o hapı yazarsa ben pek güvenmem. Bilmiyorum ya ben hassasm sanırım bu ilaç konusunda çünkü benim başıma çorap ören prof. Da hiç raporlarıma bakmadan bana ilaç vererek beni mahvetmisti !Öyle mi diyosun bir kere aile hekimine gitmiştim kadının biri hemşireye saydıra saydıra çıktı kötü kan alıyo diye oradan bi önyargı oluştu sanırım
En son özel bi hastaneye gitmiştim değerlerime baktırmak için o da çok acıtmıştı demek ki şans
Böylelerini görevden almak lazım bide prof olacakNormalde çok acimamasi lazım yani en azından ben hissetmiyorum. Sen bence kendini iyi hissedeceğin yere git. Zaten sen önce doktora çıkacaksın durumu anlatacaksn. O uygun görürse zaten test ister. Ama sorgu sual olmadan sana o hapı yazarsa ben pek güvenmem. Bilmiyorum ya ben hassasm sanırım bu ilaç konusunda çünkü benim başıma çorap ören prof. Da hiç raporlarıma bakmadan bana ilaç vererek beni mahvetmisti !
EvetKonu ile alakası yok da barıştınız sanırım?
Buarada yine de doktora gözüküp öyle içmenizde fayda var
Bazi testler icin gerekli ki oyle bi zamn belirtiyorlarPeki kızlar bişey sorcam
Adetin 1. Yada 2. Günü gidilip kan tahlili yapılması şart mı? Ben cuma gününe randevu aldım ve adetim biteli bi kaç gün oluyo
Olamaz ya o zaman başka bi zamana gün verir kesin offfBazi testler icin gerekli ki oyle bi zamn belirtiyorlar