Doğum kontrol hapı???

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
Mrb 3 aylık Doğum kontrol hapı kullandım ve bırakınca ne zaman normalde hamıle olunur? Ya da kullanan var mı bıraktığında ne zaman sonRa hamıle kaldı ?

Ben 1 yıl kullandım, doktorum bıraktıktan sonra 1 ay korun sonra korunmana gerek yok dedi. Sonra da hamile kaldım zaten

11 yil kullandim, biraktiktan sonra 4 ay daha korunmaya devam ettim sonra 2 ay icinde hamile kaldim ama bebegimin kalbi durdugu icin kaybettim. Ama dogum kontrol haplari dogurganligi azaltmiyor diyebilirim azaltsa benimkini azaltirdi

Merhabalar Hanımlar,
Ben yaklaşık 3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Başlarda yasmin kullanıyordum sonradan asm nin verdiği ilaca geçtim 1 yıldır falan başlarda microgyn veriyodu sonra reginon mu ne öyle bişey kullandım asm nin verdiği. Şimdi gebelik düşünüyorum asm nin verdiği ilacı kullandıktan sonra gebelik yaşayan var mı tecrübelerini paylaşabilir mi acaba? Çok konuştum

Ben küçük kistler nedeniyle hapa başlamıştım ve 2,5 sene kullanmıştım. Aslında doktor hapa başla ve 2 sene kullan demişti. Ama o ara evlenince devam ettim. Son dönemlerde kendimde birtakım yan etkiler hissetmeye başlamıştım, başka bir doktora tekrar gidince bırak dedi. 2 sene kullandıktan sonra ben bıraktırıyorum vücut dinlensin diye dedi. Sonra da başlamadım bebek sahibi olmayı planladığımız için. Başka yöntemlerle korunmaya devam ettik, hamile kalmamda bir engel oluşturmadı çok şükür.

Canım bu konuyu ben açtım Ve o zaman tam ıkıncı ayda hamıle kaldım . Çok şükür bır sıkıntımız YÖK şimdi.;) Ben de başta çok korkuyordum ama yurt dışındayım burda doktor hiç bir şey olmaz hapı bırakınca en kötü 3 ay da hamıle kalırsın demıştı . 1 ay hap kendını koruyor demıştı ve ıkıncı ay da hamıle kaldım.

Canım bu konuyu ben açtım Ve o zaman tam ıkıncı ayda hamıle kaldım . Çok şükür bır sıkıntımız YÖK şimdi.:KK66: Ben de başta çok korkuyordum ama yurt dışındayım burda doktor hiç bir şey olmaz hapı bırakınca en kötü 3 ay da hamıle kalırsın demıştı . 1 ay hap kendını koruyor demıştı ve ıkıncı ay da hamıle kaldım.
Çok teşekkür ederim cevap için sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşAllah bebişinize. Ben de bekliycem bakalım inşAllah herşey güzel olsun hayırlısıyla

Back
X