Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb neden kullandınız pekı?Ben 1 yıl kullandım, doktorum bıraktıktan sonra 1 ay korun sonra korunmana gerek yok dedi. Sonra da hamile kaldım zaten
6 cm çikolata kistim vardıMrb neden kullandınız pekı?
Bende mol gebelık yaşadım kullanmam gerekir diye kullandım.
Bıraktıktan sonra hemen demişti benim doktorum. Regliden sonra hamile kalırsın canımMrb 3 aylık Doğum kontrol hapı kullandım ve bırakınca ne zaman normalde hamıle olunur? Ya da kullanan var mı bıraktığında ne zaman sonRa hamıle kaldı ?
ilacı bıraktıktan 2 hafta sonra hamile kaldımMrb 3 aylık Doğum kontrol hapı kullandım ve bırakınca ne zaman normalde hamıle olunur? Ya da kullanan var mı bıraktığında ne zaman sonRa hamıle kaldı ?
Hemen hamile kalmak riskli diye bişeyler okudum bebekte anomali oluşabilir haptan sonra bi kaç ay daha başka yöntemlerle korunmalı diye o yüzden bilemedim nabıcamBıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım
Çok teşekkür ederim cevap için sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz inşAllah bebişinize. Ben de bekliycem bakalım inşAllah herşey güzel olsun hayırlısıylaCanım bu konuyu ben açtım Ve o zaman tam ıkıncı ayda hamıle kaldım . Çok şükür bır sıkıntımız YÖK şimdi.Ben de başta çok korkuyordum ama yurt dışındayım burda doktor hiç bir şey olmaz hapı bırakınca en kötü 3 ay da hamıle kalırsın demıştı . 1 ay hap kendını koruyor demıştı ve ıkıncı ay da hamıle kaldım.