Doğum kontrol hapı

mirzaaytac

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
3
0
16
29
Ankara
Selam bayanlar ben 20 yaşındayım 1 ay önce doktor rahmimde 2x4 buyuklugunde zararsiz bir kist oldugunu soyledi ama yinede temkinli olmak amacli yasmin dogum kontrol hapi verdi.hapi ictigimden beri sol kolumda uyuşukluk göğsümde batmalar ve arada bacaklarıma yorgunluk ve ağrılar girdiği için 14.günde bıraktım ilacı acaba bir zararı olur mu?doktorum kan testi vs yapıp verdiği halde emboli ve dvtden korkuyorum ama korkmamam gerektiğini söyledi ama ben güvenemiyorum hiç böyle durumlar yaşayan oldu mu ne yapmalıyım sizce yardımcı olur musunuz psikolojim bpzulmak üzere

merhaba canım bende yeni başladım doğum kontrol hapına 6.günüm microgynon kullanıyorum benim de çikolata kistim var dizlerimde ağrı yaptı yürürken tökezliyorum sanki hapın etkisi galiba bende bilmiyorum şu an ama bir kaç gün geçsin doktorla görüşücem bakalım .

Benim doktorum bünyem zayıf olduğu için norml olduğunu bir iki haftaya geçeceğini söyledi ama nedense içim rahatlayamadı doktorunla görüşürsen banada söyle mutlaka acaba normal bir etki mi merak ediyorum umarım öyledir ya korkuyorum damar tıkanıklığı vsden

damar tıkanıklığına neden olabileceğini okumuştum sigara içenler için sigara içiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…