- 18 Eylül 2023
- 33
- 6
- 1
- 21
- Konu Sahibi prenseslerdeaglar
-
Dikkatli yani 2. bir yöntemle birlikte korunacaksanız başlayabilirsiniz bugün.yoksa hapı kullanırken gebe kalabilirsiniz, korumaz. Hap bittikten sonra regl olursunuz.olsanız da olmasanız da 8. Gün ikinci kutuya başlamanız gerekir.Birinci soru adet gününü beklemek zorunda miyim? Ikinci soru ise rastgele gunde mesela bugun baslasam 21 tablet bitince regl olur muyum kanamam gelir mi? 7 gunluk aradan sonra tekrar baslayinca korumaya devam eder mi? Reglimi duzenler mi?
Tesekkur ederim yorumunuz için. 44 gun sonra gelecek erkek arkadasim askerden. Gecikerek oluyorum reglimi 2 3 aydir yine aynini yasamak istemiyorum. Ondan sordum soruyu esasenDikkatli yani 2. bir yöntemle birlikte korunacaksanız başlayabilirsiniz bugün.yoksa hapı kullanırken gebe kalabilirsiniz, korumaz. Hap bittikten sonra regl olursunuz.olsanız da olmasanız da 8. Gün ikinci kutuya başlamanız gerekir.
İkinci kutuya başlayınca koruma başlar.
Dongum suan bozuk zaten 40 42 gunde regl oluyorum doktor tavsiyesi ile basliycam ilaca. 44 gun sonra erkek arkadasim askerden gelicek korunma o zamana kadar aktif olur muDöngünüz bozulur, +1 hafta daha korunmanız gerekir. Riske gerek yok bence.
7 günlük arada ve sonrasında korumaya devam ediyor ilaca devam ederseniz.
Muhtemelen olur evet adet günü dışında başlanırsa +1 hafta diyor çoğu prospektüs, siz zaten 2.kutuya başlamış olacaksınızDongum suan bozuk zaten 40 42 gunde regl oluyorum doktor tavsiyesi ile basliycam ilaca. 44 gun sonra erkek arkadasim askerden gelicek korunma o zamana kadar aktif olur mu
21 gunluk tabletim bitince kanamam olur mu? Kesin değil diyorlar buna da ama durup o gün kanamam baslasin istemem. Hesaplarjma göre o gunlerde ikinci kutunun ortasinda olucamMuhtemelen olur evet adet günü dışında başlanırsa +1 hafta diyor çoğu prospektüs, siz zaten 2.kutuya başlamış olacaksınız
İlk kutuda düzensizlik olabiliyor, bittiği an başlamayabiliyor yani ama hap kullanırken olmazsınız, en fazla 2.kutu bitince olursunuz ilk ay olmayıp21 gunluk tabletim bitince kanamam olur mu? Kesin değil diyorlar buna da ama durup o gün kanamam baslasin istemem. Hesaplarjma göre o gunlerde ikinci kutunun ortasinda olucam
teşekkür ederim yorumunuz icin. Cok mantikli geliyor biz boyle konusurken de pimpirikleniyorum kararsiz kalıyorumİlk kutuda düzensizlik olabiliyor, bittiği an başlamayabiliyor yani ama hap kullanırken olmazsınız, en fazla 2.kutu bitince olursunuz ilk ay olmayıp
Ikinci kutuya baslayana dek erkek arkadasim askerden gelecek.. o yüzden ikinci kutuya hemen baslama istegim. Ve evet psikolojik olarak cok da iyi olduğumu soyleyemem.. teşekkür ederim.Bence sende ciddi derecede OKB var, bunu çözmelisin. Konularını okudum da defalarca hamile miyim diye konu açmışsın... Aktif bir cinsel hayatın varsa bu ilacı kullanmak en doğru karar, kafan da rahat olur. Adetin 1. ya da 2. günü başlanır ama 1. günü başlaman en iyisi. 7 günlük arada da korur, 8. günü 2. kutuya başlaman lazım.
Ve eklemek istiyorum duzensiz regl yoruyor beni hani bileyim kafam rahat olsun. 2 3 gun oldu reglim biteliIkinci kutuya baslayana dek erkek arkadasim askerden gelecek.. o yüzden ikinci kutuya hemen baslama istegim. Ve evet psikolojik olarak cok da iyi olduğumu soyleyemem.. teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?