doğum kontrol hapından sonra hamile kalanlarrrrrr

Sen o konuşanları hiç takma canım bende 6 ay falan kullandım bıraktım gerçi benim hala çocuğum olmadı ama ben o konuşanları hiç takmıyorum banada diyorlar hap içtin olmuyor diyorlar ama alakası yok her içenin olmasaydı o zaman :D ayrıca hiç korunmayanların da olmuyor onlarada ne denmeli hapla alakası yok verende Allah vermeyende Allah bu kadar basit.

bakarsın bu ay ikimiz birden hamile kalırız :) aslında doktor kontrolü altında başlamıştım hapa doktorda kısırlı yapmaz dedi ama teyzeler yengeler öle demiyo işte :) tıkadım kulaklarımı.

cnm bana doktor kistten dolayı verdi 3 ay boyunca kullanıcam özellikle sordum bıraktıktan sonra uzun bir süre bebek olmuyormuş diye yok öyle birşey içini ferah tut bıraktığın gibi etkisi geçiyor dedi millet aaa neden kullanıyorsun uzun süre çocuğun olmaz dese de milletin dediğine değil doktorların dediğine bakıcaz

cnm bana doktor kistten dolayı verdi 3 ay boyunca kullanıcam özellikle sordum bıraktıktan sonra uzun bir süre bebek olmuyormuş diye yok öyle birşey içini ferah tut bıraktığın gibi etkisi geçiyor dedi millet aaa neden kullanıyorsun uzun süre çocuğun olmaz dese de milletin dediğine değil doktorların dediğine bakıcaz

aynen öyle. sanada geçmiş olsun gerçekten hapın çok faydası var.

ben bıraktığımın 2.ayımda hamıle kaldım. üstelık bekarkende kistimi eritmesı ıçın uzun zaman kullandım düşün yanı

doktorlar kesınlıkle cocugu engelledıgını soylemıyor oyle bırsey oldugunada ınanmıyorum okadar cokkkı hap ıcıpde bıraktıgı ay yada 2. ay hamıle kalan yakınlarım,ustelık hapını 3 gun ıcmeyı unutup hamıle kalan bıle var.doktora en son yınede sordugumda hap bebegı engellemez temelıne bakmalı haptan sonra bebegı olmayanların kımı 2-3 yıl sonra bebek sahıbı oluyor ama 1 yıl kullan 3 ay ara ver dedı o arayı mutlaka ver onun dısıda bı problem yok ıcın rahat olsun bende bı anneyım oyle bırsey olsa bu hapı vermeye benım vıcdanım el vermez hıcbıkadına dedı.

ayyy gerçekten mi. bu ay bende bekliyorum inşallah olur. peki bıraktığın ay adetin de değişiklik oldu mu

benım zaten cok gecıkmelı gelıyodu adetım. son adetım 10 aralıktı.11 ocakta fenalaştım hastanede tahlıl yaptılar hamıle değilsin dedıler. bende adetım gelsın dıye on gun boyunca soğan suyu,nane çayı,adacayı ne bulduysam içtim.19 lt damacana kaldırdım.ki bunlar düşük sebebi. sonra 25 ocakta bı test yaptım hala adetım gelmeyınce sonuç pozitfti şok oldum:emir_bebek: herhalde gec döllenme olmuş galıba.iyıkı ılaç almamışım ALLAH korumuş beni
darısı ısteyen herkesın basına ınş

doktorlar kesınlıkle cocugu engelledıgını soylemıyor oyle bırsey oldugunada ınanmıyorum okadar cokkkı hap ıcıpde bıraktıgı ay yada 2. ay hamıle kalan yakınlarım,ustelık hapını 3 gun ıcmeyı unutup hamıle kalan bıle var.doktora en son yınede sordugumda hap bebegı engellemez temelıne bakmalı haptan sonra bebegı olmayanların kımı 2-3 yıl sonra bebek sahıbı oluyor ama 1 yıl kullan 3 ay ara ver dedı o arayı mutlaka ver onun dısıda bı problem yok ıcın rahat olsun bende bı anneyım oyle bırsey olsa bu hapı vermeye benım vıcdanım el vermez hıcbıkadına dedı.

yani. öle bi etkisi olsa bu kadar çok kullanan olmazdı heralde.

benım zaten cok gecıkmelı gelıyodu adetım. son adetım 10 aralıktı.11 ocakta fenalaştım hastanede tahlıl yaptılar hamıle değilsin dedıler. bende adetım gelsın dıye on gun boyunca soğan suyu,nane çayı,adacayı ne bulduysam içtim.19 lt damacana kaldırdım.ki bunlar düşük sebebi. sonra 25 ocakta bı test yaptım hala adetım gelmeyınce sonuç pozitfti şok oldum:emir_bebek: herhalde gec döllenme olmuş galıba.iyıkı ılaç almamışım ALLAH korumuş beni
darısı ısteyen herkesın basına ınş

mucize bebek yani :) benim 2 3 gün gecikmeli oldu fakat normalden çok fazla ve koyu renkte geliyo.

ben 2008 yılında dogum kontrol hapını bıraktıktan sonraki ilk ay hamile kaldım
ama bu işler belli olmuyoo,şimdi 2. istiyorum kaç aydır ama malesef olmadı...

genelde dogumkontrol hapından sonra,daha kolay hamile kaldıgını duymuştum

stres yapmaa,henüz çok erken vucudun daha yeni yeni hazırlanıyo anne olmayaa
korunmayı bıraktıgım ilk ay adetim 1 hafta önceden geldii,normalde prezarvatif ile korunuyoduk
spermler vucuda girince afalladım haerhaldee:1:

ay benimde 15 gün önce oldu şok oldum :25: vücudumuz afallıyo gerçekten heralde

demek ki benim sorunum evde oturmak :)

bende oturuyorum canım evde öyle deme :)
tam buğday ekmeği tüketiyorum. şeker , tuz, çikolata , asitli içecekler tüketmiyorum akşam 8den sonra bişey yemiyorum kilo bile verdim.:8:
biraz yavaş oluyo tabi 5 ayda 3 kilo verdim ama olsun böylesi daha sağlıklı.:21:

bende oturuyorum canım evde öyle deme :)
tam buğday ekmeği tüketiyorum. şeker , tuz, çikolata , asitli içecekler tüketmiyorum akşam 8den sonra bişey yemiyorum kilo bile verdim.:8:
biraz yavaş oluyo tabi 5 ayda 3 kilo verdim ama olsun böylesi daha sağlıklı.:21:

bende porsiyonlarımı azalttım ama bakalım almayım da vermesem de olur sanırım :)

sancıyı malesef bu ay bende çektim hap kullanırken sancıdan eser yoktu:)) hap kullanırken 2 kilo aldım bende acaba haptan mı yoksa hareketsizlikten mi çözemedim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin hamilelerin duaları kabul olurmuş bana da dua et :)

güzel dileğin için cok tesekkür ederim :))) dilerim senin de duaların gerçek olur. rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın, isteyen herkese istediği zamanda çocuk sahibi olmayı nasip etsinn

güzel dileğin için cok tesekkür ederim :))) dilerim senin de duaların gerçek olur. rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın, isteyen herkese istediği zamanda çocuk sahibi olmayı nasip etsinn

aminnn isteyen herkese versin inşallah

selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 4 aylık evliyim ve yasmin ile korunuyordum geçen ay bıraktım hapı bebek istiyoruz. bu ay adetim gecikti hamileyim diye ümitlendim ama dün malesef kırmızıları gördüm:5:. acaba haptan sonra hemen hamile kalan var mıı

Canım ben 2 yıl aralıksız dogum kontrol hapı kullandım. Bıraktıktan sonra 2 adetimi görmedim yani 1 ay sonra hamile kaldım. Sakın ol hayırlısı ile olacaktır :)

Canım ben 2 yıl aralıksız dogum kontrol hapı kullandım. Bıraktıktan sonra 2 adetimi görmedim yani 1 ay sonra hamile kaldım. Sakın ol hayırlısı ile olacaktır :)
teşekkürler canım :) geçen hafta başka bir rahatsızlığım için kadın doğuma gittim oradada sordum hiç bi şekilde kısırlı yapmaz dedi bu ayda olamadı inşallah marta

Back
X