Doğum kontrol hapını bırakıp hemen hamile kalan var mı?

Mehpeykerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
106
1
26
Konya
Arkadaşlar, doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hamile kalan var mı? Bebeğini bu şekilde doğuran var mı? Bebeğinizin sağlığı nasıl???

ben varım canım :)

9 ay kullandım ilaç bıraktığım ay hamile kaldım

31 haftalık hamileyim şu anda

Gözlerim doldu yeminle yaaa. Allah razı olsun. İçim rahatladı. Ben de dört ay kullandım ve hamilelik bekliyorum. Hemen hamile kalınca anomali filan oluyor dediler. Senin bebek sağlıklı di mi Allahın izniyle?

Gözlerim doldu yeminle yaaa. Allah razı olsun. İçim rahatladı. Ben de dört ay kullandım ve hamilelik bekliyorum. Hemen hamile kalınca anomali filan oluyor dediler. Senin bebek sağlıklı di mi Allahın izniyle?
arkadaslar bende bıraktım
folık asıte baslayın hemen
zararlı alıskanlıklarınız varsada kurtulunnn

şimdilik herşey yolunda gidiyo Allaha şükür bi sıkıntı yok bebekle ilgili tabi ne olacağını Allah bilir

ama bu konu benmde kafamı çok karıştırıyordu dr larada danıştım pek çok yazıda okudum ama bununla ilgili kesinlişmiş hiç bir bilgi yok

zaten düşününce anomali olmasını gerektirecek bişi de yok gibime geliyo benm

ilaç kullandğında zaten yumurtlamıyosun ilacı bırakıncada zaen normale dönüyosun yumurtaların aynı şekilde oluyo

benm danıyştığım dr ne zaman hamile kalacağın senn yumurta kalitenle ilgili demişti sen o ilacı kullanmasanda belki 6-7 ay sonra hamile kalacaktın ilaç içtikten sonrada aynı şekilde beklemen gerekir ama bunun ilaçla bi ilgisi yok demişti

arkadaslar bende bıraktım
folık asıte baslayın hemen
zararlı alıskanlıklarınız varsada kurtulunnn

Ben bir aydır follik asit kullanıyorum. Günlük süt yoğurt ceviz fındık fıstık tüketmeye dikkat ediyorum. Daha tam belli değil hamilelik ama şüpheleniyorum. Adet günümü 2 gün geçtimm.

şimdilik herşey yolunda gidiyo Allaha şükür bi sıkıntı yok bebekle ilgili tabi ne olacağını Allah bilir

ama bu konu benmde kafamı çok karıştırıyordu dr larada danıştım pek çok yazıda okudum ama bununla ilgili kesinlişmiş hiç bir bilgi yok

zaten düşününce anomali olmasını gerektirecek bişi de yok gibime geliyo benm

ilaç kullandğında zaten yumurtlamıyosun ilacı bırakıncada zaen normale dönüyosun yumurtaların aynı şekilde oluyo

benm danıyştığım dr ne zaman hamile kalacağın senn yumurta kalitenle ilgili demişti sen o ilacı kullanmasanda belki 6-7 ay sonra hamile kalacaktın ilaç içtikten sonrada aynı şekilde beklemen gerekir ama bunun ilaçla bi ilgisi yok demişti

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Darısı başımıza inşallah. Çok sağol. İçimi rahatlattın :)

Bende 5 ay kullandım ama canım ben ne olur ne olmaz ilacın etikisi bebeğe geçer diye çünkü kimyasalların kanda 40 günde temizlendiğini duymuştım
1 ay eşim korundu ondan sonra 2. ay hamile kaldım

Ben bir aydır follik asit kullanıyorum. Günlük süt yoğurt ceviz fındık fıstık tüketmeye dikkat ediyorum. Daha tam belli değil hamilelik ama şüpheleniyorum. Adet günümü 2 gün geçtimm.

tmm ne güzel işte bkak

sen kendine dikkat et

olmazsada umutsuzluğa kapılma burda kaç ay deneyipte en sonunda hamile kalanlar okudum

bebekler gelecekleri zamanı kendileri belirliyo içini ferah tut

hemen bı test al yap ınsallah hamıssındır canım :52::52:

Dışarı çıkamıyorum ki. :( Hakkaride doğu görevindeyiz. test alamıyorum hastaneye giidemiyorum :(( Ama belirtiler şöyle: Adet günümde adet sancısı gibi bir ağrı yaşadım ama kan filan gelmedi. Bir de dün gece yaşadım aynısını. Sağ kasık ağırlıklı olmak üzere çok ağrı var kasıklarımda. Hatta sağ bacağım uyuşuk durumda. Akıntı var. Gögüs ağrısı ve bulantı yok ama. Adet gününü de iki gün geçtm.

tmm ne güzel işte bkak

sen kendine dikkat et

olmazsada umutsuzluğa kapılma burda kaç ay deneyipte en sonunda hamile kalanlar okudum

bebekler gelecekleri zamanı kendileri belirliyo içini ferah tut

Evet canım yaa inşallah Allah en hayırlı salih saliha evlatları nasip etsin hepimize. Bu ilk denememiz. Bakalım neler olacak. Beklicem :(

Dışarı çıkamıyorum ki. :( Hakkaride doğu görevindeyiz. test alamıyorum hastaneye giidemiyorum :(( Ama belirtiler şöyle: Adet günümde adet sancısı gibi bir ağrı yaşadım ama kan filan gelmedi. Bir de dün gece yaşadım aynısını. Sağ kasık ağırlıklı olmak üzere çok ağrı var kasıklarımda. Hatta sağ bacağım uyuşuk durumda. Akıntı var. Gögüs ağrısı ve bulantı yok ama. Adet gününü de iki gün geçtm.

benm ilk belirtim aşırı derecede uyku olmuştu gözlerimi açamıyodum adetime bi kaç gün kala

28. gündede idrar testi yaptım ve öylelikle öğrendim hamile olduğumu

benm ilk belirtim aşırı derecede uyku olmuştu gözlerimi açamıyodum adetime bi kaç gün kala

28. gündede idrar testi yaptım ve öylelikle öğrendim hamile olduğumu

Ya uyku bende de var ama normalde de ben çok uyurum zaten. Onu ölçüt olarak alırsam ben her gün hamileyim :)

Doktorlar adet tarihinden on gün geçsin diyorlarmış sanırım. Burada okudum. Hayal kırıklığına uğramamak için beklicem on gün. Yani 8 gün kaldı. Gelmezse direkt kan testine gitcem inşallah.

yani öyle çok dışarı çıkma imkanın yoksa dedğin gibi yap ve bekle içini ferah tut

herşeyide illa hamilelik mi diye yorumlayıp çok umut bağlama sonra olmazsa daha büyük hayal kırıklığı olmasın

ama inş istediğin gibi olur

Bende 5 ay kullandım ama canım ben ne olur ne olmaz ilacın etikisi bebeğe geçer diye çünkü kimyasalların kanda 40 günde temizlendiğini duymuştım
1 ay eşim korundu ondan sonra 2. ay hamile kaldım

Ben de bir ay erken bıraktım yani bıraktıktan sonra iki kez adet oldum. İlk adete on gün filan vardı bıraktığımda. Çıkıp gitmiştir inşallah etkileri :(

Back
X