Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kalanlar

AnlatmayaGerekYok

Ekspresko sıcak içilir lütfen.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.182
2.122
333
Kızlar Haziran 2015'ten beri Yasmin kullanıyorum. Düğün öncesi doktor önermişti başladım, Ağustos 2015'te de evlendik.

Arada sırada içmeyi unuttuğum oldu tabi dün gece saydım 1 tablette 21 hap var ben bu zamana kadar 13 tane içmemişim. Ya unutuyordum ya da bir anda annemlere gidiyorduk orda kalıyorduk bu gibi nedenlerle kalıyordu hap.

Bundan önce doktora gittiğimde muayene etti beni bir problem yok, rahim duvarların temiz ya da açık gibi bir şey söyledi unuttum şuan.

Benim sorum doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hemen mi hamile kaldınız ya da çok beklediniz mi?

İlginç değil mi ya?
Korunmasız ilişki yaşıyorsunuz aslında şu anda.
Gebe kalmadığınıza göre belki eşinizin sperm kalitesine bakmaları gerek.

İlginç değil mi ya?
Korunmasız ilişki yaşıyorsunuz aslında şu anda.
Gebe kalmadığınıza göre belki eşinizin sperm kalitesine bakmaları gerek.

hayır kullanıyorum hapı ama 3 yılda ara ara içmediklerimle 13 tane kalmış

mesela bugün unuttum içmeyi sonra yine devam ediyordum

yine de korunmasız mı oluyor böyle

hayır kullanıyorum hapı ama 3 yılda ara ara içmediklerimle 13 tane kalmış

mesela bugün unuttum içmeyi sonra yine devam ediyordum

yine de korunmasız mı oluyor böyle
Ben uzun zamandır doğum kontrol hapı kullanmıyorum da benim zamanımda bugün unuttuysan yarın iki tane içiliyordu sanki.
Ben mi yanlış hatırlıyorum acep?

Ben uzun zamandır doğum kontrol hapı kullanmıyorum da benim zamanımda bugün unuttuysan yarın iki tane içiliyordu sanki.
Ben mi yanlış hatırlıyorum acep?

evet 12 saat içerisinde hatırlayıp içiyorum ama bazen onu da unutuyorum

ya da annemde kalıyorum sabah kalkıp işe gidiyorum saati geçip gidiyor hapın

evet 12 saat içerisinde hatırlayıp içiyorum ama bazen onu da unutuyorum

ya da annemde kalıyorum sabah kalkıp işe gidiyorum saati geçip gidiyor hapın
İşte benim bildiğim onu da içmeyince korunmasız oluyorsun.
Bizim zamanımızda doğum kontrol hapını düğünden bir ay önce başlayın,ilk ay tam korumaz derlerdi.

hiç öyle düşünmedim :/ hatta bazen ayda 2 sefer içmediğim de oluyor
Diyorum ya yıllar önceydi benim anlattığım.
Artık ilaçların içeriği değiştiyse bilemem.
İlaç kullanmaya başlamadan önce doktor anlatmadı mı nasıl kullanman gerektiğini?

benim kısırlığımın sebepsiz kısmına bol bol katkısı olmuştur kanımı koyulaştırmıştır.4. senede tüp bebekle ancak hamile kaldık.

Diyorum ya yıllar önceydi benim anlattığım.
Artık ilaçların içeriği değiştiyse bilemem.
İlaç kullanmaya başlamadan önce doktor anlatmadı mı nasıl kullanman gerektiğini?

söyledi tabii unutmamaya dikkat et dedi ben de böyle arada unutunca ve bir belirti de olmayınca artık bünyem alıştı diye düşünüyorum

söyledi tabii unutmamaya dikkat et dedi ben de böyle arada unutunca ve bir belirti de olmayınca artık bünyem alıştı diye düşünüyorum
Ne bileyim.
Burada diyorlar ya korunduğum halde gebe kaldım diye.
Ben işte hep o unutanlar olduğunu düşünürüm o kişilerin.
Senin rahminde bir sıkıntı olmadığına göre gebelik istediğinizde eşine de test yapılır,gerçekler ortaya çıkar.

allah analı babalı büyütsün

aslında ben de ondan korkuyorum diyebilirim
bende öyle etki yaptı.başkaları doğum kontrol hapı içerken hamile kalır.kimisi bırakınca 1. ayında kimi üçüncü ayında .dondurulmuş embriyo tedavisinde de östrojen aldım.doğum kontrol hapı da östrojen değil mi bırakınca nasıl kalıcı kısırlaştırıyo çözemedim.hatta kist eritmeye veriyorlar. kistini bu hapla eriten herkes kısır mı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…