Merhaba arkadaşlar ben doğum kontrol Hapını Yarıda bıraktım 3,4 gün oluyor iki gündür çok fena sancılarım var bugün kanamam oldu. Ayrıca hapı kullanırken birgün içmedim sonra saatinde almadım düzensiz içtim. İki kez de ilişkim oldu. Sizce kanama varken gebelik olurmu? Teşekkürler arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar ben doğum kontrol Hapını Yarıda bıraktım 3,4 gün oluyor iki gündür çok fena sancılarım var bugün kanamam oldu. Ayrıca hapı kullanırken birgün içmedim sonra saatinde almadım düzensiz içtim. İki kez de ilişkim oldu. Sizce kanama varken gebelik olurmu? Teşekkürler arkadaşlar.
Karar vermediyseniz bence yine bir korunma yontemiyle devam edin. Hapi duzenli kullanamiyorsaniz prezervatifle korunun. Ben alarm kurdum hergun kolay oluyor dogum kontrol hapi icin.
Peki hamilelik durumu olsa kanama olurmu sizce ? Başınıza geldi mi yada hiç çevrenizden duydunuzmu? Hapı bıraktım 3,4 gün sonra yani dün kanamam oldu hapı bıraktıktan sonra herhangi bir ilişki olmadı. Öncesinde oldu iki kez. Sizce kanama varken hamile kalma durumum nedir?
Karar vermediyseniz bence yine bir korunma yontemiyle devam edin. Hapi duzenli kullanamiyorsaniz prezervatifle korunun. Ben alarm kurdum hergun kolay oluyor dogum kontrol hapi icin.
Peki hamilelik durumu olsa kanama olurmu sizce ? Başınıza geldi mi yada hiç çevrenizden duydunuzmu? Hapı bıraktım 3,4 gün sonra yani dün kanamam oldu hapı bıraktıktan sonra herhangi bir ilişki olmadı. Öncesinde oldu iki kez. Sizce kanama varken hamile