3 32spartaa Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Nisan 2025 2 0 1 26 Salı 23:50 Konu Sahibi Konu Sahibi 32spartaa #1 Kızlar geçen ay doğum kontrol hapına başladım ama 3 hafta kullandım bitirmeden hapı bıraktım ne zaman regl olurum
Kızlar geçen ay doğum kontrol hapına başladım ama 3 hafta kullandım bitirmeden hapı bıraktım ne zaman regl olurum
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok. Korkan yerinde saysın.🐢 Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.871 En iyi cevaplar 1 66.947 598 Çarşamba 00:59 Konu Sahibi Konu Sahibi 32spartaa #2 Niye böyle bir şey yaptınız ki? Bütün düzeni alt üst edeceksiniz. Kanama olunca günlerce sürecek. Ne gerek vardı yani.
Niye böyle bir şey yaptınız ki? Bütün düzeni alt üst edeceksiniz. Kanama olunca günlerce sürecek. Ne gerek vardı yani.
3 32spartaa Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Nisan 2025 2 0 1 26 Dün 23:56 Konu Sahibi Konu Sahibi 32spartaa #3 pamuk musun nesin .!.: Niye böyle bir şey yaptınız ki? Bütün düzeni alt üst edeceksiniz. Kanama olunca günlerce sürecek. Ne gerek vardı yani. Genişletmek için tıkla... Aslında mecbur kaldım yan etkilerinden dolayı ama neredeyse 2 hafta oldu bırakalı hala renk olmadım
pamuk musun nesin .!.: Niye böyle bir şey yaptınız ki? Bütün düzeni alt üst edeceksiniz. Kanama olunca günlerce sürecek. Ne gerek vardı yani. Genişletmek için tıkla... Aslında mecbur kaldım yan etkilerinden dolayı ama neredeyse 2 hafta oldu bırakalı hala renk olmadım