- 12 Mayıs 2017
- 301
- 268
- 18
- 31
- Konu Sahibi Tomurcuksude
-
Canım iki çocuk peşpeşe oldu eşim korundu ben şüphe de kalınca ertesi gün hapi aldım bikaç kez6 yıllık evlisin ve hala doktora danışmaktan utanıyo musun?
Eczaneden de alabilirsin
En azından ona danış derim
Ertesi gün hapı insanın hormonlarını mahveden bişey
Zorunda kalmadıkça alma
Simdilik almayi planlıyorum denemek istiyorum mecburum yani ertesi gün hapi değil zaten onu alıyordum ara sıraSpiral -kondom- deri alti implant... Bir sürü korunma yöntemi var. Kadin dogum doktoruyla görüşüp en uygun yonteme karar verin. Zira dogum kontrol hapi herkese uygun değildir. Ayrica ertesi gün hapi da korunma yöntemi değildir. Yılda 2 kereden fazla kullanmak vücudunuza cok ciddi zarar verir...
Aaaa hormon testi gerekli mi yani bu ilaçlar için reçetesiz satilanlar da var arastirayim ben bi bunucanım doğum kontrol hapları hormon testi sonucunda dr tarafından verilirse daha sağlıklı
onun dışında eczaneye gidip kendin de alabilirsin
hepsi aynı şekilde korur ama sana en uygun olanı dr bilir
Aaaa hormon testi gerekli mi yani bu ilaçlar için reçetesiz satilanlar da var arastirayim ben bi bunu
Canım iki çocuk peşpeşe oldu eşim korundu ben şüphe de kalınca ertesi gün hapi aldım bikaç kez
Biliyorum bi sürü yöntemler var ama günlük hapı hakkında iyi şeyler duydum biraz baktım netten ama okadar çok var ki kafam karıştı
Eczane de olur aile hekimliği de yazabilir alırım sıkıntı degil ama 6 yıllık evlilikle ne alakası var utanmanın insanın yapısıdir bu hemen elestiri yapiyosunuz
Sadece kullananlar iyi bilir hangisi daha iyidir onu öğrenmek istedim fikir almak istedim
Eşim yurt dışında şu an bi haftaligina izinli gelicek korunmak istemiyor mecburum bişey yapmaya fikir alıp gidip alicam zaten
Yine de teşekkür ederim zaman ayırıp yazdınız
Canım teşekkür ederim bugün dr a gidicem zaten bi aksilik çıkmazsa konuşurum duruma göre test filan isterse yaptiririm parası mühim değil çünku halletmem gerekiyor artık2 tane çocuğunuz 0lmuş hani doktorlara kontrole gittinizde sorardınız ya da onlar önerirlerdi.
ya da sağlık ocağında bile sorup duruyolar bana her gittiğimde
jinekolog da öyle, ne ile korunuyosunuz diye sorarlar genelde. siz de siz ne önerirsiniz deyin bence.
dediğiniz gibi çok fazla markanın farklı hormonlar içeren hapları var
aslında tahlil yaparak size uygun olanı vermeleri gerekiyor
ama benim şimdiye kadar gittiğim doktorlar ya "al bi tane kullan istediğini" dediler ya da hangisini seviyolarsa onu yazdılar.
ben kendim deneyerek buldum
yasmin marka olan bana uyku hali, cinsel isteksizlik yaptı
yazz 24+4 üç yıldan fazla kullandım gayet iyiydi ama vücudum alışınca etkisi azaldığı için doktora danıştım
şimdi drospera kullanıyorum
yeni nesil az hormon içeren bi hapmış doktorun dediğine göre
daha sürüyle marka var
eczacıya danışın
doktor yazsa da devlet karşılamıyor zaten ayda 30 tl kadar bi harcamanız olur
Bakalım canım ya ınsallah gidicem bugün dr a test filan istermi yoksa direk yazıp verir mi bilemiyorumevet reçetesiz satılıyor
fakat her kadında yan etkisi farklı oluyor
mesela yasmin kullanan birçok kadın tüylenme ve şişkinlikten bahseder
dr sana uygun olanı verdiğinde yan etkilerine en az seviyede maruz kalıyorsun
bana gynelle vermişti çok memnundum yasmin bende de ödem yapmıştı gibi
ara ara ertesi gün hapı kullanmak. bacım naptın sen. ertesi gün hapı kullanmak sakıncalı. senede 2 den fazla kullanmayın yazar zaten prospektüsünden. kaldı ki ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değil. git doktorla konuş bi doğum kontrol hapı yazsın sana.Meraba kızlar 6 yıllık evliyim ertesi gün hapini kullandım ara ara
Aile Hekimi yazıyormus günlük hap filan gerçi konuşmak için gidicem ama çok utanıyorum aslında eczane den alamaz miyim?
Gidip konuşmak da istiyorum neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenirim en azından
Sizden ricam en iyisi en etkilisi nedir çünkü ben baya bi zaman bebek planlamiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Evet canım dogru düzgün bişey alicam bende gidelim bakalım biara ara ertesi gün hapı kullanmak. bacım naptın sen. ertesi gün hapı kullanmak sakıncalı. senede 2 den fazla kullanmayın yazar zaten prospektüsünden. kaldı ki ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değil. git doktorla konuş bi doğum kontrol hapı yazsın sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?