doğum kontrol hapları

betull88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
137
25
68
herkese merhaba..doğum kontrol hapı kullanan bayanlarla konuşmak istedim..ne kadar süredir kullanıyosunuz,aranızda hamile olan varsa ne kadar süre kullandı ve bıraktıktan ne kadar zaman sonra hamile kaldı? yazarsanız ve beni bilgilendirirseniz sevinirim ben 5 ay önce hapı bıraktım henüz hamile değilim ama bünye meselesi sanırım 8 ay kullanmıştım çünkü..haydi arkadaşlar güzel bi bilgi alışverişi yapalım

sevgili arkadasim,

ben hic dogum kontrol hapi kullanmadim ama cevremde kullanan cok arkadaslarim tanidiklarim oldu.biraktiginin ertesi ayi hamile kalan insanlar tanidim.ama aylarca ugrasanlarda gördüm.o yüzden burda alacagin cevaplar sana ne kadar yardimci olur bilemiyorum.benim kiz kardesim 1 sene kullandi.2 senedir birakti halen hamile kalmayi bekliyor.tabiki bir seneden sonra doktora göründü ama hersey temiz cikti.olmamasi icin hicbir sebep yok dedi doktorlar.ve dogum kontrol hapiyla hic ilgisi yok dediler.dedigim gibi biraktiktan 1 ay sonra hamile kalan kadin arkadaslarimda oldu.hatta hapa ragmen hamile kalan bile tanidim.her bünye farkli iste.fakat kural olarak 1 sene gecince doktora görünmekte fayda var.bir an önce mutlu haberi alman dilegiyle.

nisan

Son düzenleme:
canım ben 8 ay kullandım bıraktım hemen hamile kaldım(nisanda)yaşla da alakası olduğunu düşünüyorum.birarkadaşım 3 ay kullandı bıraktı,bıraktıktan altı ay sonra hamile kalabildi.

Bende 2 sene kullandım,bıraktığım ay hamile kaldım,inşallah sende bebişine hayırlısıyla hamile kalırsın...

hepinize teşekkür ederim evet sanırım gerçeken bünye meselesi bu inş bende en yakın zamanda sizlerle paylaşabilirim mutlu haberi hayırlısıyla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…