arkadaşlar ben doğumdan sonra emzirdiğim için doktorum depoprovera doğum kontrol iğnesi kullanmamı söyledi 3 aylık olan iğnelerinden yaklaşık 9 ay olarak kullandım iğneyi bıraktıktan sonra yaklaşık olarak 6 ay adet olamadım 3 aydır da hafif adet sızısı oluyorum ve iki üç damla hatta bazen lekelenmeler oluyor doktorum beklememi kendiliğinden söküleceğini söyleyip ilaç vermiyor sizde de böyle birşey oldumu ne zaman sonra adet oldunuz??
bende bu konudan muzdaribim kimse bişey yazmamış 1 kere 3 aylık iğne vurdurdum adetim kesildi 3 aydır. şimdi korunmuyorum çocuk istiyorum yeni bitti iğnenin süresi. En az 6 ay hamile kalınmıyomuş doğrumu
arkadaşlar ben doğumdan sonra emzirdiğim için doktorum depoprovera doğum kontrol iğnesi kullanmamı söyledi 3 aylık olan iğnelerinden yaklaşık 9 ay olarak kullandım iğneyi bıraktıktan sonra yaklaşık olarak 6 ay adet olamadım 3 aydır da hafif adet sızısı oluyorum ve iki üç damla hatta bazen lekelenmeler oluyor doktorum beklememi kendiliğinden söküleceğini söyleyip ilaç vermiyor sizde de böyle birşey oldumu ne zaman sonra adet oldunuz??
1.5 yıl 3 aylik iğne 1.5 yilda aylik iğneyle korundum adetimi sizin belirtiginiz gibi kesmisdi ve birakdikdan baya sonra geldi oda bir kac damla seklinde oluyordu doktora gittim iğneler rahmimi inceltmis ve adetimi kesmis birakmami ve birdaha kullanmamami söyledi dün spiral taktırdım adetimin sokulmesi için soğan kuru içtim %100 faydalı tavsiye ederim 7 yıllık evliyim iki çocuğum var tecrübe edindigim kadariyla en sagliklisi spiral vücuddaki hormon dengesini bozmuyor en azından
Merhabalar 35 yaşındayım ilk defa yaz diye korunma hapı kullandım 1 ay kullandıktan sonra 3 aylık koruma iğnesi yaptırdım bugün 61 gün oldu Regl olamıyorum kadın doğum doktoruna gittim tarlusal verdi yarın hapın sonu .. sanırım bi kaç güne Regl olurum . Kanamam gelse bile iğne hala etkisini gösteriyor mu ? Yardımcı olursanız sevinirim
Ben yaptırdım 1 yıl boyunca 3 ayda bir kesinlikle tavsiye etmiyorum bğtğn hormonal dengeyi bozuyor..tüylenme yapıyor adetten kestiği için gerginlik vs.cabası..başka yöntemler deneyin iğne tavsiye etmem
(Sonrasında 12 yıl boyunca spiral ile korundum.çıkartıktan sonra anladım ki oda bana zarar vermiş.. Şöyleki adet kanamalarım 10 12 gün kadar sürüyordu 10 günde bir adet oluyordum kan ve vitamin değerlerim hep düşüktü ve akıntı vardı devamlı doktora her gidişimde fitil artı ilaç veriyordu ama geçmiyordu... yıllık kontrollerimi hiç aksatmadım yıllarca hep gittim hatta çıkartan hekim yeni takılmış sanki ilk günkü gibi kendini muhafaza etmiş demişti)
Yani neresinden bakarsan bak hepsinin zararı var vücuda en iyisi kondom onuda eşler pek tercih etmiyor