Doğum kontrol kullananlar acil bakabilir miiii

mrsnewby

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
103
64
13
31
Arkadaşlar merhaba. 29 yaşındayım adetim 14 yaşından beri hep düzenliydi bir kez bile sekmedi. Çok doğurgan bir kadındım. Evlenince hemen hamile kalmamak için doğum kontrole başladım. İlk kutum bitiyor. Yazz 24+4 kullanıyorum +4 olan beyaz haplara geçtim. Bu akşam 3.beyaz hapı alacağım. Bu beyaz hapları alırken adet olmam gerekiyormuş ama benim yan etki olarak zaten 1 haftadır ara kanamam vardı hafif ve kahverengi. Bugün ciddi anlamda adet gibi hissediyorum ama kanamam kahverengi hala. Yani adet mi oldum ara kanamam devam mı ediyor anlamıyorum çünkü hap alımında adet zaten az geliyormuş. Adet olduğumu nasıl anlarım? Renginde mi miktarında mı değişik oluyor?

Hapla ilgili bilgim yok ama çok doğurgan olduğunu nerden biliyorsun. Adetin düzenli diyemi

Hapla ilgili bilgim yok ama çok doğurgan olduğunu nerden biliyorsun. Adetin düzenli diyemi
O da var ama tek o değil sorun çözüldü adet oldum kırmızı adet şeklinde geldi. Ya oks olmasına rağmen prezervatif kullanıyorum bizde genetik diye yaptırıyordum benim de öyle ama ben çocuk istemiyorum henüz

Yani demek istediğim bizde herkes evlenir evlenmez hamile kalıyor ilk adetten sonra ben de test yaptırdım her ay düzenli öncesi doğurganlık yüksek çıkıyor akıntı takibi yaptım o da aynı şekilde ben de doğum kontrole başladım yani böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…