doğum kontrol

yenigelinben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
173
4
96
İstanbul
merhaba
yakın bir tarihte düğünüm var.Korunma hakkında pek bilgim yok.Doğum kontrol ilacı kullanmak istemiyorum zaten adet süremde geçmiş.Ne kullanmamı tavsiye edersiniz teşekkürler

sakın arkadaşım dogum kontrol hapını kullanma daha sonra ciddi problemler yaşaya bilrsin çocuk sahibi olmak istiyorsan kondom kullanın dogum sonrasında dogum kontrol hapını kullanmanı tavsiye ederim

merhaba
yakın bir tarihte düğünüm var.Korunma hakkında pek bilgim yok.Doğum kontrol ilacı kullanmak istemiyorum zaten adet süremde geçmiş.Ne kullanmamı tavsiye edersiniz teşekkürler

merhaba ,
ben evliliğimin ilk 7 ayı d.k hapı kullandım,migrenimi tetiklemesi dışında hiçbir sorun yaşamadım;ancak uzun süreli kullanmak iyi değil diyorlar raihm tembelliği yapıyormuş ve zaten bıraktıktan belli bir süre sonra istesen de hamile kalmıyormuşsun belli birsüre korumasını sürdürüyor.kısa süreli 1 sene falan kullanılabilir.ama kişiye göre yan etkileri değişebilir tabi çok hafif olanlar.onun dışında kondom da düzgün kullanıldığı zaman oldukça koruyucu bir yöntem.

bende 2 sene kullandım çok memnun kalmıştım ama dr a gidip muayene olmuştum ona göre vermişti..

ilk korunma için en uygun yöntem bu bence..kondomla eğer ilkse biraz zorlanırsınız..

aşı etkisini hemen gösteriyo aylık ve üç aylık şeklinde olanlar var adetin üçüncü günü yapılıyo ben ilk kez 3 aylık olanlardan yaptırdım tek olumsuzluk adet düzensizliği oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…